İzler karıştı...

Bir atasözü vardır herkes bilir.. "AT İZİ İT İZİNE KARIŞTI.."

 

Son günlerde ülke gündeminde izler öyle karıştı ki, ayırabilene Aşkolsun..

SankiHABUR seyyar mahkemeleri bu güne kadar olmamış, hatta bir günde bu mahkemelerce ak ve pak olarak temizlenen teröristler kortej eşliğinde karşılanmamış, hatta ve hatta zamanında bir devlet görevlisi ile görüşebilmek için günlerce kapılarda bekleyen BARZANİ'ye "Türkiye seninle gurur duyuyor.."zılgıtları ile üst düzey karşılama yapılmamış gibi birden bire 360 derece çark etmekte neyin nesi.

Bu ülkede "Üç-beş Mehmet için meclis mi toplanır.." diyende vardı, "Askerlik yan gelip yatma yeri değildir.." diyende. Hatta kafasına çuval geçirilen Mehmetçiğe onurunun iade edilmesi için Amerika'ya "NOTA verelim.." dendiğinde Türk Milleti ile kafa yapar gibi "Ne notası, müzik notası mı?.." diyenler şimdi"Bu vatan için, bu millet için evlatlarımızı da, kendimizi de feda etmeye hazırız.." diyebiliyor..

"Analar ağlamasın.." söylemi ile "ÇÖZÜM SÜRECİ" veya "KÜRT AÇILIMI" nı anlatmak için il-il dolaşan AKİLLER şimdide TERÖRİSTE VURMAYIN mitingleri yapıyor.. Bu ülkede yıllarca CHP den Belediye Başkanlığı yapmış bir zat, HDPden Milletvekili olmadan önce "Bir terörist bir Mehmetçiği şehit ederse, bu partiden hemen istifa ederim.." diyordu, HDP den milletvekili olunca "Türk Jetleri masum sivilleri öldürdü..." diye yaygara yapıyor..

Son günlerde mecliste "Terör için komisyon kurulsun.." önergesi verildi. Bilin bakalım bu önergeyi destekleyenler kimler?.. Tabii ki CHP ve HDP.. Düşüne biliyor musunuz PKK terör örgütünün meclis uzantısı HDP "Terör için komisyon kurulsun"diyor. HDP Eşbakanının abisi de PKK terör örgütünün içinde ve Mehmetçiğe kurşun sıkıyor..

Yıllarca ülkeyi beraber yönettikleri cemaat ile ters düştü. Dünya liderimizKANDIRILDIK dedi.. Beraber tatil yaptıkları hatta sınırlarımızdaki mayınlı araziyi alelacele temizletip Suriye sınırını yolgeçen hanına çeviren Dünya Liderimiz, bir gecede "Kardeşim ESAT" birden bire "Zalim Esed" e nasıl döndü dendiğinde de,KANDIRILDIK dedi. PKK terör örgütü ile OSLO'da defalarca görüşüpDOLMABAHÇE Sarayındamutabakat metnine imza atanlar.. "Bırakın dağlarda elinizde silahla mücadele etmeyin, gelin ovada siyaset yapın.."diyenler.. PKK terör örgütü ile MÜCADELEedeceğine MÜZAKERE yapanlar. Birden bire"KANDIRILDIK Çözüm Süreci bitmiştir.." diyorsa, ben daha kime ne anlatayım kardeşim.

Ama iş başka.. Kimsenin ülkeyi falan düşündüğü yok. Ben hemen hemen her gün gelen Şehitlerime ağlarken, onlar ANKETyaptırıyordu durmadan. "Şehit başı oyumuz kaç artar, kaç şehit gelirse tek başına iktidar oluruz" un telaşındalar. Evet Beyler baştanda dedik ya "At izi, it izine karıştı.." bir kere.. Türk Milletinin de kafası....


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu köşe yazısına henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://www.duzcetv.com sorumlu tutulamaz.