Erdoğan Mitinge Davet Edildi

Erdoğan Mitinge Davet Edildi

Bolu, Düzce ve Sakarya’da seçimin MHP ve Millet İttifakı adayları ile başa baş geçeceğini düşünen Ak Partili siyasiler,  3 İl’de miting yapması için Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı davet ettiler.

 

Yerel seçimlere 23 kala siyaset meydanı kızışırken, saha çalışmalarına hız veren belediye başkan adayları seçmeni ikna etmek için gezmedik yer, çalmadık kapı bırakmıyor.

 

Seçim sürecine girilir girilmez , Ak Parti ve MHP’nin Cumhur İttifakı ile İYİ Parti ve CHP’nin Cumhur ittifakı adayları arasında kıyasıya bir rekabet ve çekişme yaşanacağı öngörülmüştü.

 

İşte Düzce ve komşu illerde bu rekabet iyice gün yüzüne çıkıp da, seçimin ortada geçeceği ve hangi partinin adayının kazanacağı hala netlik kazanmayınca Ak Partili siyasiler harekete geçti.

 

Bolu’da Cumhur İttifakının Adayı Fatih Metin ile Millet İttifakı’nın Adayı Tanju Özcan arasında yarış sürerken , siyasi çevreler, Tanju Özcan’ın açık ara önde olduğu ve seçimi kazanacağı yönünde birleşiyorlar. 

 

Sakarya’da da Ak parti’nin çok puan kaybettiği ve Millet ittifakı adayı ile başa baş bir yarış geçtiği konuşulurken, Düzce’de de Ak parti’ye karşı tepki oylarının MHP’ye gideceği, İYİ Parti ve CHP adayı Ömer Küçük’ün de sahada yaptığı baskın çalışmalarla halk nezdinde karşılığının olduğu konuşulduğu biliniyor.

 

İşte tüm bu risklere karşı 3 il için harekete geçen AK Partili siyasiler, partililerin, “ Cumhurbaşkanı gelmezse kazanamayız” görüşüne karşı, seçmenin kararını etkileyeceğini düşündükleri Cumhurbaşkanı’nın miting yapması için davet ettiler. Teşkilatların da Cumhurbaşkanının Düzce, Bolu ve Sakarya’da miting yapmasını çok istediği, yoğun miting programı olan Erdoğan’ın önümüzdeki 15 gün içinde 3 İl’e gelmesi için teklif götürüldüğü, hafta sonları büyük şehirlere giden Erdoğan’ın hafta içi bir güne 3 İl’i miting programına sıkıştırması için davet edildiği öğrenildi.Erdoğan’ın davete vereceği olumlu ya da olumsuz cevabın önümüzdeki hafta içinde netlik kazanacağı duyumu da alındı.

 

 

 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.