Çifte Standarda Tepki Var!

Çifte Standarda Tepki Var!

Düzce’de Siyasi partilerin seçimler için kullandığı  propaganda araçları yeni bir tartışma başlatacak gibi görünüyor. Özellikle Ak Parti’nin başkan adayı ya da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın fotoğrafları ile giydirilmiş araçlarının plakalarının parti logosuyla kapalı olması ve yasak olan yerde uzun süre park halinde durması tepkilere yol açıyor. Vatandaş, bu çifte standardı kimin denetleyeceğini soruyor.

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlere az bir süre kala partilerin aday ya da liderlerinin fotoğraflarıyla giydirilmiş propaganda araçları şehirde tur atmaya devam ediyor.

Hem adayları tanıtan söylemler, sloganlar hem de şarkılar çalarak tur atan araçlar en önemli propaganda malzemesi olarak görülürken, çoğu zaman görüntü ve gürültü kirliliği gerekçesi ile tepki alsa da yine de ilgi çekiyor.

İşte bu araçlardaki bazı uygulamalar vatandaşın dikkatini çekti. Özellikle Ak Parti’deki bu uygulama çifte standart yorumlarını da beraberinde getirdi. Ak Parti’nin belediye başkan adayı Faruk Özlü ya da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafları ile giydirilmiş çok sayıda araca şehir merkezinde rastlanıyor. Ancak giydirilmiş araçların plakalarının Ak Parti logosuyla kapatılmış olması, neden denetim yapılmıyor ve neden çifte standart uygulanıyor yönünde tepkilere yol açtı.

Ayrıca eski Bolu caddesinde otobüs durağına yakın alanda yasak olmasına, park eden araçlara ceza yazılmasına rağmen yine Ak Parti’ye ait giydirilmiş bir aracın uzun süredir park halinde durması da vatandaşın dikkatine takıldı.

Ak Parti’nin araçlarında bu uygulama varken MHP’nin araç plakalarının açık olması ise vatandaşın gözünden kaçmadı.

Vatandaşlar emniyet ve zabıtanın bu çifte standarda dur demesini isterken, plakaları kapatılmış bir araç trafik ihlali yaptığında ya da bir suça karışırsa kimden hesap sorulacağını da merak ediyorlar.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
8.3.2019
22:16

Artık haberlere bakasım gelmiyor ya. Haber yapacak bişey bulamadınızmı .Çocukca haberleri bırakın kaliteli haberlerle gelin.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%50,26
düzceli
5.3.2019
08:51

ak partinin bundan haberi bile yok...

Katılıyorum   Katılmıyorum
%46,58
ak partili
4.3.2019
21:18

Bunlar hadi bi ceza yazsın da görelim hoop mesleksen ihraç haritadan yer beğen

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,96
Normal
4.3.2019
20:50

Mhp nin aracı da belediye ye ait!

Katılıyorum   Katılmıyorum
%51,67
Osman
4.3.2019
20:16

İşinize nasıl geliyorsa öyle haber yapıyorsunuz mhp nin buldunuz bitane açık plakalısını alıp yürüdünüz asıl çifte standartı adsletsiz bir şekilde siz yaptınız

Katılıyorum   Katılmıyorum
%45,06
Bırakın bu işleri
4.3.2019
17:32

Malesef düzcede trafik polisleri bakan veyahut bir birokrat geleceği zaman gün yüzüne çıkıyor geri kalan zamanlarda ortada yoklar işlerini yapmadıkları için de trafik felç olmuş durumda denetim yok istanbul caddesinin durumu ortada bütün caddeler aynı şekilde artık sanırım düzeni vatandaş olarak bizler sağamak zorunda kalacağız kuralara uymayanların cezasını bizler vereceğiz yavaş yavaş durum oraya gidiyor

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,59
Düzceli
4.3.2019
15:40

yetkililer göreve

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,45
eski Düzceli
4.3.2019
15:30

Sadece şu çifte standardı görmek bile yeterli

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,27
Aa


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.