Caboğlu Biz Bu Oyunu Daha Önce de Görmüştük

Caboğlu Biz Bu Oyunu Daha Önce de Görmüştük

Televizyonumuzda yayınlanan Tolga İbrahimoğlu’nun hazırlayıp sunduğu Alternetif Bakış isimli programa MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık konuk oldu.Programa 1400’den fazla yorum yapıldı.Yapılan yorumların Ak Parti görünümlü sahte hesaplardan yapılması programı Televizyonumuzda izleyen MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu ve yöneticilerinin tepkisine yol açtı.

 

MHP İl Başkanı Caboğlu biz bu oyunu daha öncede yaşamıştık diyerek geçtiğimiz aylarda kendisi ve Ak Parti İl yönetiminde o zaman görevli olan  sosyal medya trol ekibinin başka sahte isimlerle Belediye Başkan adayımız Erdoğan Bıyık’ı provake ederek Cumhur İttifakının ruhuna   tekrar tekrar zarar verdiklerini ifade etti.

 

Ayrıca bu sosyal medya trol ekibinin her paylaşımlarında Millet ittifakı adayına değil de sadece Cumhur İttifakının yegane savunucusu olan adaylarına yapılmasını manidar ve seviyesiz olarak yorumladı.

 

Aslında Düzce halkı adayımız Erdoğan Bıyık’a büyük teveccüh gösteriyor 24 haziranda da bu böyleydi,bunu trol ekibi de görüyor ,her kim tarafından yönetiliyorlarsa kime hizmet ettikleri açıkça ortada.Bu MHP’nin Düzce’de anketlerde meydanlarda önde gitmesi ,halkın  Düzce’de Ak Parti’ye olan güvenin son bulmasını engellemek için son çırpınışları dedi.

 

Erdoğan Bıyık ile Allahın izniyle 31 Martta Düzce Belediyesini alacağız bu sosyal medyadaki trollemeler de bunun bir emaresi dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
18.3.2019
16:45

Daha beterini Kasapoğlu na siz yağtırdınız caboğlu ve bıyık. Celal tek kelime etti mi. Klavye trolcüleri sizi

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,37
Ülkücü


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.