ALGI OPERASYONU TUTMADI

Düzce’de bazı kesimler tarafından “Düzce’de ittifak olacak” şeklindeki algı operasyonlarına yanıt Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezinden geldi.

ALGI OPERASYONU TUTMADI

31 Mart’ta yapılacak olan Yerel Seçimler öncesinde Düzce kamuoyuna bazı kesimler tarafından “Düzce’de ittifak olacak, MHP adayını çekecek” şeklinde algı operasyonu yapılmaya çalışıldı.

 

Algı operasyonu yapanlara cevap Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezinden geldi. Milliyetçi Hareket Partisi Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın yaptığı açıklamada “ Düzce’de ve Bolu’da ittifak olmayacak” ifadelerini kullandı. 

 

Yalçın,  "MHP, Bolu ve Düzce'de kesinlikle aday gösterecektir. Genel Başkanımız sayın Dr. Devlet Bahçeli, kendisinin seçim çalışmalarında kullandığı "Seçim Otobüsünü", Bolu Belediye Başkan Adayımız İbrahim Doğan'ın seçim çalışmalarında kullanması için, Bolu iline göndermiştir. Buradan açık ve net söylüyorum; Bolu ve Düzce illerinde ittifak olmayacaktır" şeklinde konuştu. 

 

Düzce’de ittifak olmayacağının sinyalleri Genel Merkez tarafından daha önce de verilmişti. Milliyetçi Hareket Partisi Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık’ın seçim çalışmalarına destek olmak amacıyla MHP MYK Üyesi ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin avukatı Av. Abdullah Bahadır Alperen Düzce’ye gelmişti. Düzcelilerden Başkan Adayı Erdoğan Bıyık adına bizzat oy isteyen Alperen, ittifak olmayacağı yönünde de seçim çalışmaları kapsamında açıklamalarda bulunmuştu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.