AK Parti Listeleri Yapılan Toplantı İle Tanıtıldı

AK Parti meclis üyelerini yapılan basın toplantısıyla tanıttı. Belediye Başkan Adayı Faruk Özlü, listelerin bölgesel gü,ç dengeleri ve nüfus yapısının di,kkate alındığını söyledi. Toplantı’da Celal Kasapoğlu ile İl Genel Meclis üyesi adayı Belediye Başkanı Dursun Ay, dikkat çeken isimler oldu.

AK Parti Listeleri Yapılan Toplantı İle Tanıtıldı

 

 

31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimler için siyasi partilerde meclis üyelikleri için listeleri İl Seçim Kurullarına vermede son güne gelinirken AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin ve Belediye Başkan Adayı Faruk Özlü, İl Başkanlığı binasında basın toplantısı yaptı. Meclis üyelerinin de hazır bulunduğu toplantıda konuşan İl Başkanı Mustafa Keskin; “Belediye meclisi ve İl Genel Meclisi ile bütün ilçelerimizin meclis listelerini il seçim kuruluna vermiş bulunuyoruz. Bu süreç genel merkezimizin ön gördüğü şekilde alt komisyonlar ve genel merkezimizden görevlendirilen üst komisyon eşliğinde hazırlanmış olup, genel merkezden onaylanarak dün itibarıyla genel merkezimiz tarafından görevlendirilen koordinatörler eşliğinde bugün listelerimizi teslim ettik. İnşallah 31 Mart Yerel seçimlerinde ve bundan sonraki dönemde görev yapacak bu arkadaşlar AK Partimizi, Düzcemizi temsil edecekler. İnşallah hayırlara vesile olur diyorum” dedi.

 

"LİSTE HAZIRLAMANIN ZOR OLDUĞUNU BİLMEZDİM, ÇOK ZORLANDIK"

Basın toplantısında İl Başkanı Mustafa Keskin’in ardından konuşma yapan AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Faruk Özlü ise liste hazırlamanın zorluklarına değinerek, önceki dönemlerde mecliste yer alan ancak yeni dönemde listelere giremeyen isimlerle de çalışmayı arzu ettiğini söyledi. Faruk Özlü; “Biz ak parti olarak geniş, kapsayıcı bir liste yapmaya çalıştık. Çok değerli aday adaylarımız vardı. Seçmekte çok zorlandık. Liste yapmanın bu kadar zor olduğunu bilmezdim. Uğraştık, didindik ve güzel bir liste yapmaya çalıştık. Listeye giren değerli kardeşlerimiz kadar giremeyen değerli kardeşlerimizde var. Listelere giremeyen değerli kardeşlerimiz ile de önümüzdeki dönemde çalışacağız. Çünkü çok sayıda müracaat vardı. Ayrıca genel merkezimizin kriterleri vardı. Listeler yapılırken, kadın, genç kontenjanları, bölgesel güç dengeleri, Düzce’nin nüfus yapısı dikkate alındı. Kolay olmadı ama ben güzel bir liste yaptığımızı düşünüyorum. Genel merkezin de onayladığı bir liste oldu. Seçim süreci boyunca birlikte çalışacağız. Başaracağımıza inanıyorum. Önümüzdeki dönem çalışma dönemi olacak. Çalışacağız ve birlikte çok güzel ve büyük işler başaracağız” dedi.

Toplantının sonunda ise listelere giren isimler İl Başkanı Mustafa Keskin tarafından tek tek okunarak tanıtıldı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.