Vizyon Proje Kapılarını Açtı

Vizyon Proje Kapılarını Açtı

Akçakoca’nın vizyon projesi Değirmenağzı 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Parkı yapılan törenle kapılarını Akçakocalıların ve ilçeyi gezmeye gelenlere açtı. Muhteşem açılış törenine vatandaşlar akın etti.

Akçakoca ilçesinde yapımı 26 milyon TL'ye mal olan 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Parkı hizmete açıldı.

 

15 Temmuz Demokrosi Şehitleri Parkı açılışına AK Parti Düzce Belediye Başkan adayı Faruk Özlü , Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, Akçakoca Kaymakamı Yasin Öztürk,Akçakoca Müftüsü Şaban Soytekinoğlu, DSP Akçakoca Belediye Başkan Adayı Ersin Gündüz, AK Parti İlçe Başkanı Dergah Akça ve vatandaşlar katıldı.

 

Akçakoca Belediyesi ve Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici’nin Akçakoca’ya nefes aldıracak dediği vizyon proje tamamlanarak kapılarını vatandaşların hizmetine açtı. İçinde sosyal ve sportif birçok tesisi barındıran Değirmenağzı 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Parkı ile Anadolu’nun denize açılan kapısı olan Akçakoca yeni ve devasa bir parka kavuştu.

Böylece hem Akçakocalıların hem de ilçeyi ziyarete gidenlerin gezip sosyalleşebilecekleri alan olması nedeniyle önem arzeden parkın açılışı da muhteşem oldu. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği park açılışında konuşan Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, Bölgenin vizyon projesini açmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade etti.

 

İçinde sosyal yaşam alanlarını barındıran Değirmenağzı 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Parkı 52 Dönümlük alana inşa edildi. İçinde ayrıca çok amaçlı salonları içinde barındıran kale restoran, 750 kişilik amfi tiyatro, macera park, üç büyük çocuk parkı, bisiklet yolları, basketbol, voleybol ve tenis sahası çok sayıda pergola estetik geçiş köprüleri ve yürüyüş yolları ile kafeteryalar yer alıyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.