Cumhur İttifakı Pazaryerinde Buluştu

Cumhur İttifakı Pazaryerinde Buluştu

Cumhur İttifakı Pazaryerinde Buluştu

31 mart tarihinde yapılacak belediye başkanlığı seçimlerine kendi adayları ile giren MHP ve AK Parti adayları, seçim gezileri kapsamında Hüseyin Yanmaz Pazaryerinde buluştu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz ile birlikte şehir merkezinde seçim startı veren Başkan Adayı Okan Yanmaz, belediye meclis adayları ile birlikte Salı pazarında vatandaşlarla buluştu.

Okan Yanmaz ve milletvekili Ümit Yılmaz’ın pazaryeri gezisi vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Salı pazarından yüksek moralle dönen MHP heyeti, Cumhur İttifakı'nın diğer adayı Cüneyt Yemenici'ye de karanfil uzatarak saçimlerde başarı diledi.

MHP heyeti gibi aynı saatlerde seçim çalışmaları kapsamında pazaryerinde vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici ve AK Parti heyeti, Okan Yanmaz ve Milletvekili Ümit Yılmaz ile bir süre sohbet etti.

MHP adayı Okan Yanmaz, AK Parti’den yeniden aday gösterilen Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici’ye karanfil vererek, seçimlerde başarılar diledi. 

Cumhur İttifakı’nın iki adayı Okan Yanmaz ve Cüneyt Yemenici, MHP Milletvekili Ümit Yılmaz ile birlikte objektifleri karşısına geçerek birlikte fotoğraf çektirdi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.