Gençlik Burada Etkinliğinde Buluştular

Cüneyt Yemenici Gençler ile Gençlik Burada Etkinliğinde Buluştular

‘Gelecek Burada’ etkinliğinde Akçakocalı gençlerle bir araya gelen Akçakoca Belediye Başkanı ve AK Parti Başkan adayı Cüneyt Yemenici,  ‘Geleceğin Akçakoca’sı için hizmette istikrar vakti. 1 Nisan’dan itibaren başka, bambaşka bir Akçakoca bizleri bekliyor.’dedi.

 

 

 

Akçakoca Belediye Başkanı ve AK Parti Başkan adayı Cüneyt Yemenici’nin  aralarında ilk kez oy kullanacak olan gençlerin de yer aldığı ‘Gelecek Burada’ buluşmasında yoğun ilgi nedeniyle gençler salona sığmadı. 

 

Gençlerin ilgi ve sevgisinin kendisine büyük güven ve sorumluluk yüklediğini ifade eden Başkan Cüneyt Yemenici, 5 yılda Akçakoca’nın uzun yıllardır hasret kaldığı hizmetlerle buluşturduklarına dikkat çekerek, ‘Bugün Akçakoca’mızın alt yapı, yol, içme suyu sorunu, spor yatırımları, plajlar, yeşil alanlar, parklar, tarih, kültür sanat, sosyal belediyecilik ve daha sayamadığım birçok temel sorunu çözüme kavuşturduk.  Yani 5 yıla 50 yıllık hizmet sığdırarak Akçakoca’mızın talihi ve tarihini değiştirdik.’ Dedi.

 

Geleceğin Akçakoca’sının gerçekleştirdikleri hizmetlerle sağlam temeller üzerinde yükseleceğinin altını çizen Yemenici,  ‘Şimdi Akçakoca’nın istikbali için istikrar vakti. Tarihi gelişim ve değişim için 31 Mart, tarihi bir fırsattır. 1 Nisan’dan sonra Vizyon projelerimizle geleceğin marka şehri Akçakoca için biz hazırız. Herkesin yaşamaktan ayrıcalık ve gurur duyacakları bir Akçakoca için geri sayım başladı.’ Şeklinde konuştu.

 

Başkan Cüneyt Yemenici, kendisine büyük ilgi gösteren gençlerle kucaklaşmayı ve selfi çekmeyi de ihmal etmedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.