Yemenici Projelerini Tanıttı

AK Parti Akçakoca Belediye Başkan Adayı  Cüneyt Yemenici, projelerini tanıttı. Yoğun katılımla gerçekleştirilen proje tanıtım toplantısında konuşan Başkan Yemenici, şeffaf ve hesap verilir bir belediye yönetimi sözü vererek, “Gönülleri kazanacağız” dedi.

AK Parti'nin  belediye başlan adayları yeni dönem projelerini tek tek tanıtırken, Akçakoca'da yeniden aday gösterilen  Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici de, proje tanıtım toplantısı düzenledi.

AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Faruk Özlü, Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, AK Parti İl başkanı Mustafa Keskin ve  partililerin katılım gösterdiği program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

İGM adayları ve Belediye Meclis üyelerinin sahneye çağrıldığı toplantıda, ilçe Başkanı Dergah Akça kısa bir konuşma yaparak, seçimden zaferle çıkacaklarını söyledi.

Ardından kürsüye Cüneyt Yemenici çıkarak bir konuşma yaptı.Konuşmasına şeffaf ve hesap verilir bir belediye yönetimi sözü veren Başkan Yemenici, “Gönülleri kazanacağız” dedi.

Yemenici yaptığı konuşmanın ardından proje tanıtımını yaptı. Projelerini, Orhangazi İlköğretim Okulu Kent Müzesi, Eski Cezaevi binası kültür ve sanat merkezi,

Yeni Hastane binası Ketmenli sapağına yapılacak 25 metrelik Üniversite yolu,

Yeni Pazar Yeri ve AVM, Yeni bir kültür merkezi, Yarı olimpik yüzme havuzu, 2 tane Mikro HES , 3 bin kişiye iş imkanı sağlayacak OSB başlıları ile tanıtan Yemenici, ”200 milyon lira yatırım yaptık, 180 milyonunu hibe getirdik” dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.