Yemenici Halkın İçinde

Yemenici Halkın İçinde

Akçakoca Belediye Başkanı ve Ak Parti Başkan Adayı Cüneyt Yemenici, seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Kent merkezinde sıkmadık el, dokunmadık gönül bırakmayan Yemenici’ye halkın ilgi ve alakası da gözlerden kaçmıyor.

 

 

 

 

Gerçekleştirdiği seçim çalışmaları kapsamında Çuhallı çarşısı esnafı ve vatandaşları ziyaret eden Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici’ye İlçe Başkanı Dergah Akça, meclis üyesi adayları ve partililer de eşlik etti.

 

Kalabalık bir heyetle çalışmalarına devam eden Yemenici’yi Çuhallı çarşısı halkı adeta bağrına bastı.

 

Yaptığı belediyecilik hizmetleri taktir toplayan Yemenici’nin 2014 – 2019 sürecinde ektiği tohumların bugün meyvelerini aldığı görülüyor.

 

Vatandaşın kendisine olan yakın ilgisinden son derece memnun olduğu gözlenen Yemenici’ye her kesimden seçimlerde destek sözü veriliyor.

 

Cüneyt Yemenici, samimiyet ve çalışkanlığın meyvelerini fazlasıyla toplayacağa benziyor.

 

Kent merkezindeki tüm esnafın kapısını çalan, bire bir görüşlerini dinleyen ve onlarla kucaklaşan Yemenici ziyaretleri ile ilgili olarak yaptığı açıklamada , Akçakoca için ‘gelecek’ vurgusu yaparak, ‘‘Akçakoca’mızın esnafı ve vatandaşlarımız ile bir araya geliyoruz. Bu şehirde yarınlar bizim. Geleceğimiz adına attığımız sağlam temellerin üzerinde hep beraber gururla ve mutlulukla yürüyeceğiz… Esnaf; bulunduğu şehrin adeta atardamarıdır. Yeni dönemde ortaya koyduğumuz başarı hepimizin eseri olacaktır. Gösterdikleri ilgi ve alakaya çok teşekkür ediyorum. Hep birlikte kol kola, geleceğe yürüyeceğiz.”dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.