Cüneyt Yemenici'ye Destek İstedi

Cüneyt Yemenici'ye Destek İstedi

Düzce Belediye başkan adayı Faruk Özlü ve Cüneyt Yemenici'ye destek için Düzce'ye gelen Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu,  Akçakoca'ya yüzme havuzu ve gençlik merkezi sözü verdi.


 

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Akçakoca Şehir Meydanı'nda Vali Zülkif Dağlı, Kaymakam Yasin Öztürk, Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici ve partililer tarafından karşılandı. Akçakocasporlu genç futbolcularla bir araya gelen Kasapoğlu, bol bol hatıra fotoğrafı çektirerek sporculara çeşitli hediyeler verdi.


 

Bakan Kasapoğlu ardından, şehir meydanında bulunan esnafları ziyaret ederek Akçakoca Belediye Başkan adayı Cüneyt Yemenici'ye destek istedi. Kasapoğlu, Akçakoca'da yeni inşa edilen spor salonunda incelemeler yaparak, genç minik basketçilerle basket atışlarında bulundu. Bakan Kasapoğlu, ziyaretler sırasında yaptığı açıklamada Akçakoca'ya yüzme havuzu, gençlik merkezi ve semt sahası sözü verdi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
20.3.2019
12:31

SAYIN BAKAN DİĞER İLÇELERE BİR HEDİYE YOKMU, YANİ AKÇAKOCAYA GELDİNİZ DİYE SADECE AKÇAKOCAYA MI HEDİYE PAKETİYLE GELDİNİZ, DİĞER İLÇELERİNDE ÇOK EKSİĞİ VAR

Katılıyorum   Katılmıyorum
%56,13
EKSİKLERİMİZ DE VAR


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.