Yemenici makam şoförüne sahip çıktı…

Yemenici makam şoförüne sahip çıktı…

Yemenici makam şoförüne sahip çıktı…

Akçakoca Belediye eski başkanı Cüneyt Yemenici, mesai saatleriyle birlikte bürüt 13 bin 484 TL olan ve yapılan kesintilerle her ay 7 bin 908 TL maaş alan ve 5 yıl boyunca makam şoförlüğünü yapan Cafer Ünal’ın aldığı yüksek maaş bordosuna sahip çıktı.  

İlçeye hizmet adına aşındırdığımız yollarda bir gün bile beni yalnız bırakmayan Cafer Ünal’ın aldığı maaş haktır, helaldir. diyen Cüneyt Yemenici, çıkan haberleri maksatlı bulduğunu söyledi.

Cafer Ünal’ın 5 yıl boyunca gece demeden gündüz demeden devletin üst sınır olarak belirlediği fazla mesai saatinin kat kat üzerinde çalışmıştır diyen Cüneyt Yemenici, Cafer Ünal’da dahil her personelimize eşit ve adil davrandım dedi.

Yemenici sosyal medya hesabından yayınladığı mektubunda şunları söyledi.

“ Birkaç aydır aleyhimde yaratılmaya çalışılan algı ve bu algının ‘halkın gözünde’ birilerinin ‘eksikliklerini’ kapatma amaçlı kullanılmaya çalışılmasının ben gibi tüm Akçakocalıların da dikkatlerinden kaçmadığından eminim.

Şahsımla alakalı hiçbir karalama operasyonuna cevap vermedim. Ancak pusulası şaşmış bazı haber kanalları ve güruhlar mevzuları şahsımın da dışına çıkararak Belediye Başkanlığı dönemimde beraber çalıştığımız personellerime kadar götürmüşlerdir. İş bu halde konuyla ilgili açıklama yapmak zorunlu olmuştur.

Mübarek Ramazan ayında birliğe, beraberliğe, kardeşliğe daha fazla ihtiyaç duyulan bugünlerde çekinmeden hakka girmek hiç kimseye fayda sağlamayacağı gibi Akçakoca’mıza da fayda sağlamayacaktır.

Dönemimde Belediye Başkanı makam şoförlüğü görevinde bulunan Cafer Ünal ‘ın aldığı maaş kanunlar çerçevesindedir. 5 yıl boyunca hiçbir icraatı kanun çerçevesinin dışına çıkarak yapmadığımız gibi, personellerimizin maaş ödemelerinde de kanun ve işçi sözleşmelerimizin dışına çıkılmamıştır.

Kaldı ki, Cafer Ünal devletin üst sınır olarak belirlediği fazla mesai saatinin kat kat üzerinde çalışmıştır.

Akçakoca’mıza hizmet getirmek adına Ankara’da, İstanbul’da ve çevre illerde sayısız ziyaret gerçekleştirip , çaldığımız hiçbir kapıdan, gerçekleştirdiğimiz hiçbir temasın ardından ilçemize elimiz boş dönmedik. Sabahın 5’lerinde yollara düşüp Ankara’nın, bürokratların ve meclisin kapılarını aşındırdık, ilçemize 200 Milyon TL’yi bulan yatırımla dev eserler kazandırdık.

Cafer Ünal’da dahil her personelimize eşit ve adil davranılmış, söz verdiğimiz gibi tüm personelin özlük hakları hiçbir dönemde olmadığı kadar iyileştirilmiştir.

Vatandaşlarımızın düğününe, nişanına, cenazesine, sünnetine katıldık… İyi günde, kötü günde hep yanlarında olduk. Düzce’de defalarca bakanlar ağırladık. Halkımızı temsilen tüm toplantılara katıldık.

Takdir edersiniz ki; bu kadar yolculuk yapıp, bu kadar projeyi takip edip cemiyetlere katılırken… Her arayanın telefonuna cevap verip ihtiyacını karşılamak için görüşmeler yaparken… Her mesaja dönmeye çalışırken… Personelimden gelen mailleri mesajları takip ederken, aracı benim kullanmam mümkün değildi.

15 Temmuz 2016 Hain Darbe Girişimi günü, canlarımız tehlike altındayken gözünü kırpmayıp benimle yollara düşen, ilçeye hizmet adına aşındırdığımız yollarda bir gün bile beni yalnız bırakmayan Cafer Ünal’ın aldığı maaş haktır, helaldir.

Kendisine gerçekleştirdiği özverili ve cefakâr çalışmaları için şahsım ve Akçakoca adına teşekkürü bir borç bilirim.”

Cüneyt Yemenici

2014- 2019 dönemi

Akçakoca Belediye Başkanı


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
21.05.2019
21:47

Şu photoshop'da biraz eksiğiniz var gibi...

Katılıyorum   Katılmıyorum
%60,00
Düzcetv


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.