Haberi beğenmedi Gazetecinin Evini Bastı

CHP'li Aday Haberi beğenmedi Gazetecinin Evini Bastı

 Haberi beğenmedi Gazetecinin Evini Bastı

CHP Akçakoca İlçe Başkan adayı Tuğrul Abanoz'un hakkında çıkan haberleri hazmedemeyip gece yarısı gazetecinin evini bastığı iddia edildi. Abanoz'un Yaşlı Annesi ve babasının yanında gazeteci Özhan Kızıltan'ı tehdit ettiği öne sürüldü. 

Akçakoca'da yayın yapan "Bizim Akçakoca Haber sitesi"nde hakkında çıkan haberlere sinirlenen CHP Akçakoca İlçe Başkan Adayı Tuğrul Abanoz, gazeteci Özhan Kızıltan'ın evini bastığı öne sürüldü.

İddialara göre, Abanoz kendisi ile alakalı çıkan "CHP ADAYI DEMOKRAT PARTİLİ ÇIKTI" haberlerini görünce çılgına döndü. Soluğu haberin sahibi gazeteci Özhan Kızıltan'ın evinde alan Abanoz, Kızıltan'ın yaşlı anne ve babasının yanında "Bu yaptığın haberin hesabını vereceksin" diyerek tehdit savurdu. Daha sonra evi terk eden Abanoz'un arkasından, GAzeteci Özhan Kızıltan Akçakoca ilçe emniyet müdürlüğüne giderek "Tehdit ve haneye tecavüz" iddiası ile suç duyurusunda bulundu. Emniyet olay ile ilgili soruşturma başlattı.

Öte yandan basın camiası gazeteci Özhan Kızıltan’a sahip çıkarak, “Gazetecilerin her zaman hoşunuza gidecek haberler yapma zorunluluğu yok. Gazeteciler Basın özgürlüğünü, halkın doğru haber alma, bilgi edinme hakkı adına dürüstçe kullanır” diyerek eleştirdiler.

KAYNAK: Akçakoca TV


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.