Başkanlar Antalya Kampında

 31 mart yerel seçimlerinden en kazançlı çıkan Milliyetçi Hareket Partisi’nin, il başkanları ve belediye başkanlarının katılımı ile gerçekleştirdiği kamp, Antalya’da başladı. Kampa Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz da katıldı.

Düzce’de 5 belediye başkanlığı kazanan MHP Genel Merkezi’nin,  Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli’nin konuşması ile başladı. Türkiye genelinde MHP’li belediye sayısının arttığı değerlendirilen toplantıda, Düzce’de kazanılan 5 belediye başkanlığı başarı olarak gösterildi.

Cuma günü Antalya’ya giden Milliyetçi Hareket Partisi Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz, Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu, Gümüşova Belediye Başkanı Muharrem Tozan, Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin ve Yığılca Belediye Başkanı Rasim Çam ile, Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu kampa katılım gösterdi.

 

BAHANE DEĞİL İŞ ÜRETECEĞİZ

Konuşmasında “ Belediye, haksız kazanç kapısı, partizanlık, yağcılık yeri değildir  diye seslenen Devlet Bahçeli, “Kalp kırmayacağız, kimseyi incitmeyeceğiz, kutuplaşmaya izin vermeyeceğiz. Hukukun çizgisinden savrulmayacağız, çalışmaktan gocunmayacağız, üretmekten yorulmayacağız. Mesai saatlerine sıkışıp kalmayacağız, bahane değil iş üreteceğiz.

 

"BELEDİYE SAYISINI EN ÇOK ARTIRAN MHP'DİR"

Milli bekamız üzerinde oyun oynayanlara sonuna kadar direnç gösterdik. Topyekun 235 belediye başkanlığını kazanmamız tesadüf değil tarihi bir başarıdır diyen Devlet Bahçeli, Belediye başkanlıklarının yüzde 72'si Cumhur İttifakı'nın yönetimine geçmiştir. Belediye sayısını oransal düzeyde en çok artıran MHP'dir. Kimse boş yere hayal kurmasın. Cumhur İttifakı Türkiye'yi 2023'e taşıyacaktır “ dedi.

 

OKAN YANMAZ:  KALP KIRMAYACAĞIZ

Toplantıya katılan MHP Akçakoca  Belediye Başkanı Okan Yanmaz, Kampın çok yararlı geçtiğini belirttikten sonra,” Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanları ve Belediye Başkanları Toplantısına katılım sağladık. Sayın Genel başkanımız bundan sonrası için izlenecek yol haritası hakkında bizleri bilgilendirdi. Bahane üretmek yok, kalp kırmayacağız, kimseyi incitmeyeceğiz, çok çalışacağız ve halkımıza verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz dedi.

MHP’nin Antalya kampı Pazar günü sona erecek.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.