Sarıoğlu’ndan TYP Açıklaması

Sarıoğlu’ndan TYP Açıklaması

Ak Parti İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu, kapsamında çalıştırılmak üzere, Akçakoca Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesine 31 yardımcı personel, 2 de güvenlik personeli kazandırıldığını söyledi.

 

Ak Parti İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu, kapsamında çalıştırılmak üzere, Akçakoca Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesine 31 yardımcı personel, 2 de güvenlik personeli kazandırıldığını söyledi.  Sarıoğlu, Düzce bölgesi için 550 kişilik kontenjan ayrıldığını, çok daha fazla başvuru olduğu için kura çekimine gidildiğini, personel alımında ve ücretli öğretmen ataması konularında ilçe teşkilatı olarak hiç bir müdahalelerinin olmadığını söyledi.

 

Başkan Sarıoğlu açıklamasında şu ifadeleri kullandı: ”Bildiğiniz üzere Milli Eğitim Bakanlığı Düzce bölgesine 550 tane İŞKUR üzerinden toplum yararına program çerçevesinde personel sayısı verdi. Bunun üzerine aşırı biçimde bir başvuru oldu. Biz de bunu hakkaniyetli olsun diye kura noktasında değerlendirdik. Tabii bunun belli kriterleri var. Kura sonunda Akçakoca’ya 31 tane yardımcı personel 2 tane de güvenlik personeli temin ettik ve okullara dağıtımı yaptık. Tabii Gönül isterdiki 33 değil de 60 – 70 kişi olsun. Ama ne yazık ki devletin Düzce bölgesine verdiği rakam bu sayıda kaldı.” ”Milli Eğitim’de ücretli öğretmenlik konusu var. Ücretli öğretmenlik konusunda bizim Ak Parti İlçe Başkanlığı olarak herhangi bir dahlimiz yok. Onlar tamamen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün uhdesinde. Onlar kendileri bunun planlamasını yapıyorlar. Ama eminizki milli eğitim müdürlüğümüz en iyi şekilde dağıtımı yapmıştır. Bu konularda kamuoyunda bazı dedikodular olduğu için bu açıklamayı yapma ihtiyacı hissettim. Bu faaliyetler bizim uhdemizde değil.”

 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
14.10.2019
11:25

mesele kazandırdığınız sayılar değil, elbette yapacaksınız, mesele başvurularda ihtiyacı olanları almaktır, ama ihtiyacı olanlardan çok siyasi yakınlığı olan kişilerin seçilmesidir, bunu tüm ilçelerde ve ilde de yapıyorsunuz, ilçe bş. ve belediye başkanlarının yanı sıra il meclis üyeleri de biz isimleri belirleyeceğiz diyorlar, sen şu an ne dersen de ben gördüğüme bildiğime inanırım.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%47,04
siyasilere inanmıyorum


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.