Kordon İçin Referandum Başladı

Kordon İçin Referandum Başladı

Halkın önüne referandum sandığı konuldu.Kordon bölgesinde yapılaşmaya evet mi hayır mı?

 

 Belediye eski  Başkanı Cüneyt Yemenici’nin, kanunun kendisine tanıdığı 5 yıllık  imza yetkisinin son günü,  (29 mart Cuma günü) Garanti İnşaat için verdiği  ruhsat izni referanduma gidiyor.

 Seçim öncesi gittiği her yerde, Kordona inşaat yapma izni vermeyeceğini ve bu konuyu halka soracağını söyleyen Okan Yanmaz, verdiği sözün arkasında duruyor.  Duyarlı vatandaşları Kordon Bölgesine kurulan Referandum çadırında oy vermeye çağıran Yanmaz, bu bölgenin yeşil alan olarak kalmasını istediğini söyledi.

Esentepe Kordon bölgesini Akçakoca’nın en nadide bölgesi olduğunu söyleyen OkanYanmaz, vatandaşlara yaptığı çağrıda, “ Tüm Akçakocalı hemşerilerimizi, burasıyla ilgili tercihlerini yapmaya bekliyoruz. Burasının Akçakoca’nın nadide yerlerinden biri olduğunu düşünüyoruz. Akçakocalı hemşehrilerimizin vereceği tercih doğrultusunda da karar vereceğimizin bilinmesini istiyoruz”  dedi.

Bu bölgenin kamu yararına yeşil alan kalması için ne gerekiyorsa yapacağının bilinmesini istiyorum diyen Okan Yanmaz,  Referandum  çadırının 10 gün kalacağını ve çıkan sonucu kamuoyu ile paylaşacaklarını yineledi.

 İnşaat izni verilip verilmeyeceğinin sorulduğu referandumda oy   kullanmak isteyen  vatandaşlar, Kordon bölgesine kurulan çadırda oylarını kullanabilecekler. 

 Edinilen bilgiye göre referandum için kurulan oy sandıklarının 10 adet olduğu ve oy verme işleminin ilçenin farklı noktalarında devam ettirilecek.

KAYNAK AKÇAKOCA TV

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.