Akçakoca'ya Modern Atıksu Tesisi Yapılacak

Akçakoca'ya Modern Atıksu Tesisi Yapılacak

Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Akçakoca Belediyesi’ne yaptığı ziyaretin ayrıntıları netleşmeye başladı.

Başkan Yanmaz ile İmamoğlu arasında yapılan görüşmede, “Melen Havzası Çevre Koruma Projesi Kapsamında Müteferik Atıksu Arıtma Tesisleri ve Kanal İnşaatı işi”  projesi yeniden gündeme geldi.

İstanbul’un su deposu olan Büyük Melen Barajı nedeniyle İSKİ havzası ilan edilen bölgemizde, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçemize daha önce atıksu arıtma tesisi ile şebeke, bağlantı ve deşarj hatlarının yapılması için bir önceki belediye yönetimi tarafından ön protokol yapılmıştı.

31 mart seçimleri sonrası rafa kalkan proje, Cumartesi Akçakoca Belediyesinde gerçekleşen Yanmaz İmamoğlu zirvesinde yeniden gündeme geldi. Zirvede, Akçakoca yapılacak modern Atıksu tesisinin yapımına hız verilmesi için, Başkan İmamoğlu’na daha önce hazırlığı yapılan dosya verildi.

Başkan Yanmaz’dan alınan bilgiye göre, Başkan İmamoğlu’nun İSKİ yetkililerine talimat vererek gerekli işlemlerin ivedilikle yapılması talimatı verdiğini belirterek, , önümüzdeki günlerde  iki kurum yetkililerinin bir araya gelerek işi hızlandıracaklarını söyledi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
7.07.2019
18:59

Harika bir iş olur akçakoca düzenin deniz kenarında bir incisidir

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,26
Iffet betul kaltu


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.