En Gözde Bölge Satışa Çıkarılıyor

En Gözde Bölge Satışa Çıkarılıyor

En Gözde Bölge Satışa Çıkarılıyor

Yerel seçimlerde AK Parti yönetiminden MHP yönetimine geçen Akçakoca Belediyesi, borç – banka faizi sarmalından kurtulabilmesi için meclis kararı ile aldığı kimi varlıklarının satışına başlıyor…

SGK’ya olan yüklü miktarda borcu kapatabilmek için Değirmenağzı 15 temmuz parkı içinde ki sosyal tesisleri Gençlik Merkezi yapılması için Düzce Valiliği’ne vermeye çalışan Okan Yanmaz, sağlık ocağı inşaatının bulunduğu araziyi vergi borcuna karşılık Maliye’ye devretmişti. Başkan Yanmaz, esnafa olan yüklü miktarda borç sarmalından kurtulmak içinse, mülkiyeti belediyeye ait kimi varlıkların satış hazırlığına başladı.

Belediye kaynaklarından alınan bilgiye göre, Okan Yanmaz öncesi belediye başkanları döneminde yap işlet devret modeli ile çınar caddesinin girişine yapılan ve mülkiyeti Akçakoca Belediyesi’ne ait olan Kamelya restoranın bulunduğu alanın satışa çıkarılacağı öğrenildi.

TALİPLİSİ ÇOK

10 milyon TL’nin üzerinde emlak değeri olduğu ileri sürülen ve Akçakoca’nın en gözde mekânlarından biri olan bölge için Düzce, Ankara ve İstanbul merkezli birçok firmanın satış ihalesi ile ilgilendiği bilgisine ulaşıldı.

 Söz konusu bölgede fizibilite çalışması yaptıkları öğrenilen kimi firma yetkililerinin muhammen bedel açıklandığında satış ihalesine girmek için teklif verecekleri ve Batı Karadeniz’in en önemli turizm bölgelerinden biri olan Akçakoca’ya yatırım yapacakları öğrenildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
16.07.2019
11:28

BENCE EN GÜZELİNİ YAPIYOR. ÖTEKİLER VERGİ BORCU DEVLETE, NASILSA BELEDİYE DE DEVLETİN ÖDEMEZSEK TE OLUR DEDİLER HABİRE YEDİLER, MHP FARKI BURADA İŞTE, ONLAR YEDİ OKAN BAŞKAN KAPATIYOR DAHA NE YAPSIN, HA YANLIŞI VARDIR TABİKİ.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,05
TEBRİKLER OKAN YANMAZ


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.