Zarar 8 Milyon Lira

Zarar 8 Milyon Lira

Zarar 8 Milyon Lira

Akçakoca'nın marka değeri açısından önemli bir aktörü olan Parla Beach Club ve Otel İşletmeleri sel sularıyla birlikte yok oldu.Zarar tahmini 8 milyon lira.

 

 Akçakoca’da yaşanan sel faciasında Değirmenağzı bölgesinde en büyük yıkımı PARLA BEACH CLUB yaşadı. Sabah saatlerinden itibaren 4 saat süreyle 170 cm yüksekliğindeki sel sularına maruz kalan turistik tesiste konaklayan 18 kişi itfaiye tarafından kurtarıldı, müşterilere ait 8 adet araç denize sürüklendi. Araçlardan 2 tanesi çıkarılabildi, 6 araç halen denizin içinde.

Tolga Şenoğlu’ndan aldığımız bilgiye göre; Parla Beach Club Otel ve Eğlence Tesisleri’nde 8 Milyon Türk Lirası maddi zarar var.

Şenoğlu, yaşanan sel felaketine kadar işlerinin iyi olduğunu, 45 adet düğün bağlantısı yaptıklarını ancak yaşanan felaket sonrası iki yıllık emeklerinin ve bugüne kadar harcanan paraların afete kurban gittiğini söylüyor.

AKÇAKOCA AFET BÖLGESİ İLAN EDİLSİN

Turizmci Tolga Şenoğlu, yaşanan elim olayda Değirmenağzı bölgesinde en çok zararı görenin kendi tesisleri olduğunu söylüyor. 

Faciadan sonra tesislerinin birçok kamu görevlisi tarafından ziyaret edildiğini beyan eden Şenoğlu, zararlarının karşılanması için yetkililerden yardım istiyor.

Akçakoca’nın selden zarar gören diğer bölgeleriyle birlikte, Değirmenağzı bölgesinin de afet bölgesi ilan edilmesi için acil eylem planı yapılması gerektiğini belirtiyor.

BİR DAHA BÖYLE BİR TESİS İNŞA ETMEMİZ MÜMKÜN DEĞİL

Tolga Şenoğlu, bugüne kadar tüm sermayeleriyle, hatta borçlanarak Parla Beach Club Otel ve Eğlence Tesisleri’ni ortaya çıkardıklarını, sel felaketiyle birlikte ellerinde avuçlarında bulunan tüm maddi varlığın yok olduğunu, bir daha böyle bir tesisi inşa etmelerinin mümkün olmadığının altını çizerek yetkililerin zararlarını karşılamasını talep ediyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.