Çay Köprüsü Geçişini de Sel Aldı

Çay Köprüsü Geçişini de Sel Aldı

Çay Köprüsü Geçişini de Sel Aldı

Geçtiğimiz günlerde, AK Parti İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu ile yönetim kurulu üyesi Ziya Denizgez'in yoğun çabaları ile ulaşıma açılan Çay köprüsü menfez geçişini sel aldı

 

 Akçakoca  ilçesinde gece saatlerinden beri etkili olan yağmur nedeniyle Sarma deresi taştı, selden yıkılan Çay köprüsüne alternatif yapılan dere geçişini sel aldı.

Akçakoca ve çevresinde dün gece yarısı yağan yağmur yağışı etkili oldu. Yağan şiddetli yağmur nedeniyle Sarma deresi yeniden yükseldi.

Geçtiğimiz günlerde, Arabacı köyü, Aktaş, Koçullu ve Sarıyayla grup yolu üzerinde bulunan Çay köprüsü yanına yapılan menfez geçişini  sel suları aldı.

Araç sürücülerinin güvenli bir biçimde geçmeleri için dere yatağına döşenen 1600 çapında 8 metre boyunda ki 3 adet menfez borusu, sel suları tarafından yıkıldı. Sabah tarlalarına fındık toplamak  gitmek için yola çıkan köylüler Edilli köyü ile Arabacı köyü arasındaki yan yolu kullanmak durumunda kaldı.

Binlerce fındık üreticisinin kullandığı menfez geçişi sonrası nasıl bir çözüm üretileceği merak edilirken, yıkılan çay köprüsüne ise ne zaman başlanacağı merak ediliyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.