Esvet Sarıoğlu Vali Dağlı'ya Seslendi

Esvet Sarıoğlu Vali Dağlı'ya Seslendi

Esvet Sarıoğlu Vali Dağlı'ya Seslendi

Zaten nefes almakta güçlük çekilen liman içine 200 metrekarelik büyüklüğünde bir alanın Deniz Polisine tahsis edileceği  iddialarının yeniden gündeme getirilmesine, AK Parti ilçe Başkanı Esvet Sarıoğlu isyan etti.  Yeter Artık! Diyen Sarıoğlu, yapılmak istenilen emrivakileri kabul etmiyoruz dedi. Ayrıca geçtiğimiz yıllarda bahsi geçen alan ile ilgili o dönemlerde Bakanlık görevinde bulunan Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, bu alanın yat limanı olacağını açıklamıştı. 

 

Deniz Polisine tahsis edilecek yer seçiminin yanlış olduğunu söyleyen Sarıoğlu, “ Düzce Emniyeti'ndeki kişi yada kişilerin artık bu işin peşini bırakmalarını öneriyorum “ diyerek Düzce Valisi Zülkif Dağlı’ya seslenerek, “ Sayın Valimden bu konuda net ve kesin burada olmaz şeklinde bir tavır koymasını bekliyorum” dedi.

ESVET SARIOĞLU ŞU AÇIKLAMAYI YAPTI:

YAPILAN EMRİVAKİYİ KABUL ETMİYORUZ

“ Devletimizin polis Teşkilatına bağlı Deniz polisi müdürlüğüne Akçakoca da yer gösterilmesine karşı değiliz, ancak; Deniz polisi için uygun alan isteniyor ise bu konuda yapılacak çalışma ve yer seçiminde Akçakocalı idareciler ve siyasiler olarak bizlerinde fikri alınmalıdır. Ne yazık ki bu durum geçmişten gelen büyük bir sıkıntı dönemin idarecileri tarafından yer tahsisine müsaade edilmiş ,ayrıca bu can sıkıcı durum , Akçakoca halkı ve bizlere metazori emrivakiler ve yaptım ordularla dikte edilemez. Bu tür sorunlar bu yöntemlerle çözülemez ve daha büyük sıkıntılara yol açacaktır.

 

BU İŞİN ARKASINDA OLANLARI BİLİYORUZ

 Bu işin arkasındaki Düzce Emniyeti'ndeki kişi yada kişilerin artık bu işin peşini bırakmalarını öneriyorum.  Aksi durumda Akçakoca'ya vurulmak istenen bu hançer, bu alana değil bizlerin böğrüne olacaktır. Bu durumu kabullenmemiz. Akçakocalılar olarak mümkün değildir, takipçisiyiz olmaya da devam edeceğiz.

 

YETER ARTIK! SAYIN VALİMİZ AÇIKLAMA YAPSIN

Yeter artık temcit pilavı gibi önümüze koyulmasın bu konu Sayın Valimden bu konuda net ve kesin burada olmaz şeklinde bir tavır koymasını bekliyorum. Çünkü biz Akçakocalılar bunu halkımıza anlatamayız siz bürokrasi olarak bugün burada yarın başka illerde görevler yapabilirsiniz ama biz hep Akçakoca da yaşayacağız nesilden nesile Lütfen ,Akçakoca’yı bazı kişilerin egolarını tatmin etmek için hançerlemelerine müsaade etmeyin saygılarımla...” dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.