Bu Nasıl Ticaret ?

Bu Nasıl Ticaret ?

Bu Nasıl Ticaret ?

Geçtiğimiz ay, Akçakoca’da yapılan ve yapıldığı günlerden itibaren Akçakocalıların tepkisine neden olan mülkiyeti Akçakoca Belediyesi’ne ait akaryakıt istasyonunun satış işleminin ardından bu defa da ödeme vadeleri Akçakocalıları kızdırdı. Tepkilere neden olan satış ve ödeme planını öğrenen Akçakocalılar, Akaryakıt istasyonu satışında üstüne de para verseydin Okan Yanmaz Başkan” diyerek tepki gösterdiler.   


Geçtiğimiz ay Akçakoca’da yapılan ve ihalesinden itibaren tüm Akçakoca’nın konuştuğu Akçakoca Belediyesi’nin Akaryakıt istasyonu ihalesinde sular durulmuyor
İddialara göre Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz, önceki dönem Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici’nin 696 bin dolara (1 Milyon 906 Bin) TL’ye kiraladığı akaryakırt istasyonunu 567 bin Dolara (3 Milyon 900 Bin) TL’ye satması Akçakoca’yı karışmıştı.


Şimdi de bu satışın üstüne ödeme vadesi de tepkilerin artmasına neden oldu. Akçakocalıların “üstüne para verseydin Okan Başkan” dedirtiyor.

İddialara göre akaryakıt istasyonunun satışında 3 milyon 900 bin TL’nin yaklaşık 1 milyon lirası firmanın daha önce yaptığı kiralamadan kira ücreti olarak düşülecek.

Firma 1 milyon TL nakit verecek geri kalan 1 milyon 900 bin liralık kısmıda 2-3 yıl taksit yapılacağı konuşuluyor. Bu iddialar altında yapılan alışverişe tepki gösteren Akçakoca halkı “Üstüne para verseydin Okan Yanmaz” demekten kendilerini alamıyorlar. Covid-19  pandemisinin etkili olduğu bugünlerde Okan Yanmaz’a telkinde bulunan yakın çevresindeki bazı insanların da tavsiyesiyle  oldu bittiye getirilmeye çalışılan bu satış daha çok baş ağrıtacağa benziyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
1.05.2020
20:41

Bir daha ki seçimde sen görürsün OKAN EFENDİ

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,06
Ayazlılı


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.