Akçakoca'da Skandalların Ardı Arkası Kesilmiyor

Akçakoca'da Skandallların Ardı Arkası Kesilmiyo

Akçakoca'da Skandalların Ardı Arkası Kesilmiyor

Üç beş gün önce patlak veren 150 bin liralık kayıp 30 İ phone skandalının yankısı geçmeden,Akçakoca Belediyesi’nin eski Başkan Cüneyt Yemenici döneminde yaptırdığı iki binası kaçak çıktı. Yeni yönetim bunun üzerine imar affından yararlanmak için başvuru yaptı.

Akçakoca Belediyesi eski Başkanı Cüneyt Yemenici tarafından Akçakoca 15 Temmuz Parkı içinde bulunan sosyal tesisler ile Hürriyet tepe Mehmet Gündüz Parkı içinde bulunan ve işletmeciliğini belediyenin yaptığı Abant Kahvecisi isimli iş yerlerinin ruhsatı olmadığı ortaya çıktı.

Yapılan  teknik incelemelerde iki binanın ruhsatsız olması nedeniyle Belediye Başkanı Okan Yanmaz’ın binaları kurtarmak için imar affından yararlanmak için çalışma başlattığı öğrenildi.

Ayrıca 15 Temmuz Parkı'nda bulunan tesisin imar affından yararlanabilmesi için  Başkan Okan Yanmaz tarafından 180 bin lira ceza ödemesi gerekiyor.  Para yatırıldığı taktirde, Yemenici'den kalan ve belediyeyi zarar sokan bir hatadan daha dönülmüş olacak.

İMAR MÜDÜRÜ NEDEN SEYİRCİ KALDI?

Öte yandan, 15 Temmuz parkı içindeki  sosyal tesisler ile, Mehmet Gündüz Parkı içinde bulunan Abant Kahvecisi inşaatı yapılırken, Akçakoca Belediyesi İmar Müdürü Cevdet Özkara ile imar müdürlüğü personelinin kaçak yapılara neden müdahale etmedikleri de Akçakoca kamuoyu tarafından merak edilen konuların başında gemleye devam ediyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
19.05.2019
16:05

Deveye sormuşlar, boynun neden eğri diye,,,deve cevap vermiş, nerem doğru ki,,,,o misal,akçakocada pis kokular geliyor...

Katılıyorum   Katılmıyorum
%66,31
Murat


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.