İhaleye İlişkin Karar 15 Gün İçinde Açıklanacak

İhaleye İlişkin Karar 15 Gün İçinde Açıklanacak

İhaleye İlişkin Karar 15 Gün İçinde Açıklanacak

Akçakoca Belediyesi tarafından geçen yılın Temmuz ayında meydana gelen sel felaketinde hasar gören 15 Temmuz Şehitler Parkının onarımı için ihale açıldı. Belediyenin şeffaflık kararı ve ilkesi gereği söz konusu ihale belediyenin sitesi ve sosyal hesaplarından canlı olarak yayınlandı. İhale öncesi bir konuşma yapan Belediye Başkanı M. Okan Yanmaz, ihaleye katılan firmalara başarılar diledi.

15 Temmuz Şehitler Parkı’nın genel onarımı için açılan ihaleye iki firma katıldı. Fen İşleri Müdürlüğü  Park ve Bahçeler şefi İsmail Arslan başkanlığındaki ihale heyeti iki firmanın tekliflerini aldı. Muhammen bedel üzerinden firmalar tekliflerini bildirdiler.

İhalenin ikinci oturumunda Palye Yapı Mühendislik adına Ahmet Çelik 317 bin lira, Mimaris Mimarlık Mühendislik ve İnşaat firması adına Eyyübül Ensari Güdük 310 bin teklif verdiler. İhale heyeti tarafından yapılan açıklamada, belge ve işlemlerin tamamlanmasının ardından ihaleye ilişkin kararın 15 gün içinde açıklanacağı bildirildi.

 İhale öncesi bir konuşma yapan Belediye Başkanı M. Okan Yanmaz; “  İhaleye giren arkadaşlara başarılar diliyorum,  Akçakoca ve kendileri için hayırlı olmasını temenni ediyorum,  tüm Akçakoca halkına, ihaleyi alan arkadaşlar en kısa sürede onarımı bitirip tekrar kullanıma açmasını diliyorum. Ayrıca değerli basın mensuplarına da bu ihaleyi canlı yayınladıkları için teşekkür ediyorum."


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.