Bu Ev Başınızı Döndürecek!

Bu Ev Başınızı Döndürecek!

Farklı girişimcilerin büyük şehirler başta olmak üzere birçok şehirde kurduğu "ters ev"lerin sayısı her geçen gün artıyor. Akçakoca Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Öztaş’ın yaptığı açıklama ile birçok şehirde cazibe merkezi haline gelen Ters Ev’in Akçakoca’ya kazandırılması için harekete geçildi.

Akçakoca TV’nin haberine göre; Akçakoca Belediye Başkan yardımcısı Hakan Öztaş ters ev ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Başkan yardımcısı Hakan Öztaş açıklamasında; “Belediye Başkanımız Okan Yanmaz'ın talimatı ile yurt içi ve yurt dışında örnekleri bulunan 'Ters Ev Projesi'ni kentte hayata geçirmek için çalışma başlattıklarını söyledi.

Akçakocamızı turizmde diğer büyükşehirlerle yarışacak bir marka şehir haline dönüştürmek amacıyla farklı projeler gerçekleştiriyoruz. Bu doğrultuda bölgemizde bir benzeri olmayan 'Ters Ev Projesi'ni hayata geçirerek, ilçemizde yeni bir cazibe merkezi oluşturacağız.  İnşallah en kısa zamanda yapım çalışmasını tamamlayacağımız projemizi hizmete açacağız" dedi.

Başkan Yardımcısı Öztaş" Projeyle, son yıllarda artan turizm faaliyetlerine katkı sağlanacak ve yeni bir ziyaret noktası oluşturulacak. Akçakoca turizmine önemli bir ivme kazandıracak projemizin yerli ve yabancı turistler tarafından yoğun ilgi görmesini bekliyoruz" diye konuştu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.