Akçakoca’da bir ilk gerçekleştiriliyor

Akçakoca’da bir ilk gerçekleştiriliyor

Akçakoca’da bir ilk gerçekleştiriliyor

Akçakoca Belediyesi ve Akçakoca Sanat Akademisi Derneği iş birliği ile sanat ve sanatçının çağdaş çizgide sanatseverlerle buluşacağı, bölgesinde ilk defa gerçekleşecek olan 1. Akçakoca Tiyatro Festivali 19 - 21 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek. 


İstanbul, Bolu ve Ankara’dan özel tiyatroların dram, komedi, romantik komedi ve çocuk oyunu gösterimleri 3 akşam 19.30’da Değirmenağzı 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Parkı amfi tiyatro alanında sanatseverlerle buluşacak. 


Başkan Okan Yanmaz, “Sanatın; edebiyatı, müziği, tiyatroyu, sanatçıyı sanatseverlerle buluşturarak keyifli bir sanat iklimini oluşturacağı 1. Akçakoca Tiyatro Festivalinde siz değerli tiyatro ve müzik severleri bekliyoruz. Tiyatro bağımsızlık yapar ana başlığında gerçekleşecek 1. Akçakoca Tiyatro Festivali 19 - 21 Temmuz tarihleri arasında ilçemizde gerçekleştirilecek” dedi. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
5.07.2019
18:32

baskani tebrik ediyorum.deyin ki niye.cunku bir sehir turistk oldugunu iddia ediyorsa o sehir sosyal etkinliklere onem vermeli ve aktiviteler cogaltilmali.boylelikle haftasonlari ve tatilini burada gecirmek isteyen bircok kisi olacaktir.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%50,19
Duzceli


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.