Okan Yanmaz Projelerini Tanıttı

Okan Yanmaz Projelerini Tanıttı

Büyük Akçakoca Koalisyonu, Okan Yanmaz ile hedefe yürüyor

 

 31 mart tarihinde  yapılacak belediye başkanlığı seçimlerinin en büyük favorisi Okan Yanmaz, binlerce Akçakocalının katıldığı toplantıda projelerini tanıttı. Büyük izdihamın yaşandığı proje tanıtım toplantısında duygusal anlarda yaşandı.

Akçakoca’nın yakın zaman siyasi tarihinin en görkemli aday tanıtım ve proje sunumu tamamlandı. Okan Yanmaz sevgisinin salona sığmadığı toplantıya binlerce Akçakocalı katıldı.

Ayazlı’dan Hacıyusuflara, Osmaniye’den Yukarı mahalleye kadar Akçakoca’nın 7 mahallesinde de oturan vatandaşların katıldığı  toplantıda MHP’ye gönül veren insanların yanı sıra,  AK Parti’lisinden CHP’lisine, Saadet Parti’lisinden İYİ Parti’lisine, Türkiye siyaset haritasının bütün renkleri salonda yerini aldı.

Büyük bir izdihamın yaşandığı ve kadınların büyük ilgi gösterdiği  toplantının başında  “Bu Sefer Okan” sloganları ile karşılanan Okan Yanmaz’ın eşi ve kızıyla çıktığı selamlama esnasında ağladığı görüldü.

Toplantı Saygı Duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başladı.

Akçakocalıların büyük MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, MHP, MYK Üyesi Bahadır Alperen,MHP  İl Başkanı İlhami Caboğlu,  STK Temsilcileri, muhtarlar,bir dönem Akçakoca siyasetine damga vurmuş eski siyasetçiler ile  salonu tıklım tıklım dolduran vatandaşların  katıldığı toplantıda  yaptığı konuşmada katılımcıların gösterdiği ilgiye Teşekkür eden Yanmaz “ Burada gördüğüm manzara  beni çok duygulandırdı. Her partiden çok sayıda Akçakocalının burada olması  1 nisandaki sonucun habercisi. Sağolun varolun” dedi.

Toplantının başlangıcında sahneye çıkan İlçe Başkanı Mustafa  Özensel, MHK Üyesi Bahadır Alperen, İl Başkanı İlhami Caboğlu  birer konuşma yaparak Yanmaz’a destek istediler.

CUMHUR İTTİFAKININ BAŞKANI OKAN YANMAZ

Okan Yanmaz’a destek olmak için gelen MHP Milletvekili Ümit Yılmaz ise yaptığı konuşmada ; Yanmaz ‘ın seçildiği ilk gün Cumhur İttifakının Belediye Başkanı olacağını ve Ankara’dan Akçakoca için gelecek yatırımların artarak devam edeceğini söyledi.

Proje tanıtımı öncesinde merhum belediye başkanı  Hüseyin Yanmaz ile ilgili hazırlanan kısa bir video gösterimi yapıldı. Duygusal anların yaşandığı salonda Yanmaz’ın çalışma arkadaşları merhum Hüseyin Yanmaz ile paylaştıkları anılarını paylaştı.

EN BÜYÜK ALKIŞ TELEFERİK PROJESİNE

Sahneye son olarak çıkan Okan Yanmaz, proje tanıtımına   istihdam sağlayacak yatırımlarla başladı, Turizm, Meslek Edindirme kurslar, Kadın Emeğinin Değerlendirilmesi, Balıkçılar Çarşısı, Mahmuzlar, Kültür-Sanat ve Turizm Festivalleri, Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Aoua Park ,  Şehir içi ve Şehirlerarası Ulaşım alanlarında neler yapacağını ve nasıl gerçekleştireceğini anlattı. Sarıyayla Barajı ile Akçakoca arasına kurulacak teleferik projesi salonda büyük alkış aldı.

MAKAM KAPISINI SÖKECEĞİM

Göreve geldiği gün makam kapısını sökeceğini söyleyen Yanmaz, Makam arabasına binmeyeceğini söyledi. Yanmaz’ın projeleri coşkuyla alkışlandı.

Toplantı sonunda, MHP İGM , Kontenjan ve Meclis adayları tek tek sahneye çağrılarak  tanıtıldı.

Toplantı sonunda  toplu fotoğraf çekimi yapıldı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.