Davutoğlu’nun Akrabasının Görevine Son Verildi

Davutoğlu’nun Akrabasının Görevine Son Verildi

Ahmet Davutoğlu’nun akrabası olan Doğan Doğan, Gelecek Partisi’ne destek verdiği için Akçakoca Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfındaki görevine son verildi.

AK Parti iktidarının, kendinden olmayanlara yönelik hukuk dışı uygulamaları devam ediyor. eski Başbakanlardan Ahmet Davutoğlu’na destek veren Akrabası, Doğan Doğan, ekmeğinden oldu. Sosyal medyadan Davutoğlu’nun destekleyen Doğan’ın paylaşımları işten atılmasına gerekçe sayıldı.

İşten atılma gerekçesini sosyal medya hesabından paylaşan Doğan Doğan,  “ Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Ahmet Davutoğlunun yeğeni ve akrabam olması şart koşularak Akçakoca Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfındaki görevime son verilmiştir. Alnım ak yüzüm pak Allah’a havale ediyorum kamuoyuna saygıyla duyurulur “ ifadelerine yer verdi.

İşine son verilen Doğan’ın yerine AK Parti üyesi olan bir başka kişi yerleştirildi. Kaynak: AKÇAKOCATV

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
9.03.2020
14:19

Belki de hukuki gerekçesi vardır. Siz mi karar verıyorsunuz hukuk dışı olup olmadığına...

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,51
Faruk
9.03.2020
14:12

Yorum bu ya, şimdi Gelecek Partisi başkanına yakınlığından dolayı destek verdiği için işinden atıldıise, benim aklıma direk şu soru geldi, bu kişi Doğan Doğan işe girerken zamanın iktidar partisinde başbakanlık yapan kişinin yakını olarak mı işe girmişti acaba. Yani işe girerken de aynı kişinin yakını olarak işe girdi, yine aynı kişiye destek verdiği için atılmış olmuyor mu.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,06
HEP BANA HEP BANA, YOK SANA BANA


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.