MHP’de İlçe Başkanı Ahengi Bozuyor

MHP’de İlçe Başkanı Ahengi Bozuyor

MHP’de İlçe Başkanı Ahengi Bozuyor

Yerel seçimlerin ardından Düzce’de tarihinde ilk defa meclise milletvekili gönderen, 4 belediye başkanlığını, il genel meclis üyelikleri ve belediye meclis üyeliklerini kazanan MHP Düzce İl Yönetimi hızla çalışmalarına devam ederken, parti çalışmalarına ayak uyduramayan bazı ilçe başkanları ise yönetimin ahengini bozuyor.

 

 Düzce’de tarihi başarılara imza atan Düzce MHP İl Yönetimi, başarılı çalışmalarına devam ediyor. Özellikle, il menfaatine olan konularda yerinde kararlara imza atan Başkan İlhami Caboğlu ve yönetimi ise zaman zaman sorumsuz çalışan ilçe başkanları nedeniyle ahenk bozulmasına uğruyor.

Özellikle MHP Akçakoca İlçe Başkanı Mustafa Özensel, zaman zaman hem kendi belediye başkanı Okan Yanmaz aleyhinde yaptığı çıkışları ve kamuoyunda yaptığı açıklamalar ile tepki toplamıştı.

Bu çıkışlarının yanı sıra MHP İl Yönetiminin ahenkli çalışmasına sorumsuz teşkilatçılık anlayışı ile sekte vuran Mustafa Özensel, bu tavrıyla Akçakocalı MHP’lilerin de tepkisine neden oluyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
10.06.2020
19:42

Işiniz gücünüz nerde başarı var onu baltalamak ve gölgelemek. Biraz da takdir etmeyi öğrenin. Öz Düzceli gel MHP nin başarısı için MHP de siyaset yap. MHP yi bitirdiniz diyorsun adını dahi yazamıyorsun. MHP nin kapısı vatan haini ve terör destekçileri hariç herkese açık. Bitti dediğin MHP nin başarısını bir sen goremiyorsan yapacak bir şey yok.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%64,36
Mehmet Yaşar Çekiç
10.06.2020
18:04

Sayın Mustafa Özenselin bireysel olarak bile Akçakoca ya kimsenin bilmediği faydaları dokunmuştur kaldıki kendisinin MHP liliği asla sorgulamaz çünkü dünkü MHP liler şöyle dursun Özensel ailesi evvelinden beri MHP li ve dava insanlarıdır.. Meyve veren ağaç taşlanır mantığı ile böyle içi boş bir haber yapmanın kime ne faydası var bilmiyorum ama Akçakocaya zararı dokunacağı kesin..

Katılıyorum   Katılmıyorum
%60,89
Gökhan Denizgez
10.06.2020
16:23

Ersoy Özcan hangi partiden milletvekili seçilmişti acep ????

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,49
öz Düzceli
10.06.2020
15:07

Benim adamım olanı değil adamın has olanını seçmezseniz böyle olur. Birilerinin adamı olduğunda hep böyle olur, seçeceğiniz kişi zengin veya birilerinin tavsiyesiyle değil de işi yapabilecek kabiliyeti olan kimse onu seçmeniz gerekir, yoksa böyle daha çok bocalar durursunuz.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%62,88
MHP Yİ BİTİRDİNİZ


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.