Başkan Yanmaz, Akçakocaspor antrenmanını izledi

Başkan Yanmaz, Akçakocaspor antrenmanını izledi

Başkan Yanmaz, Akçakocaspor  antrenmanını izledi

Akçakoca  Belediye Başkanı  Okan Yanmaz, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Aydınpınar Spor playoff maçı öncesinde hazırlıklarını sürdüren Akçakocasporlu futbolcu ve teknik heyete moral ziyaretinde bulundu. 


Akçakoca Belediye başkanı Okan Yanmaz, Deplasmanlı Bölgesel Amatör Lige BAL’a yükselecek takımın belirleneceği Pleyoff müsabakaları öncesi dün gece,  Akçakoca Şehir Stadında gerçekleşen antrenmanı izledi.

Kulüp yöneticileri, teknik heyet ve futbolcularla görüşen Başkan Yanmaz, antrenman sonrası futbolculara baklava ikramında bulundu.


Mütevazı bir bütçe ile oluşturduğumuz kadro ile Süper Amatör Lig A grubunu lider bitirdik diyen Başkan Yanmaz, Düzce Şampiyonunun belirleneceği  Playof müsabakaları öncesi takıma moral vermek için geldiğini ve futbolcularımızı oldukça azimli ve hırslı gördüğü söyledi. Pazar günü oynanacak Aydınpınarspor müsabakasında futbolculara başarılar dilediğini söyleyen Başkan Yanmaz,  Akçakocalı sporseverlerimizin takıma sahip çıkmaları ile birlikte ben daha iyi yerlere geleceğimizi düşünüyorum “ dedi.


PLAY OFF GRUBU 
2019-2020 futbol sezonunda süper amatörde A grubunda Akçakocaspor, Kaynaşlı Belediyespor ve Cumayeri Belediyespor, B grubunda Gölyakaspor, Çamlıspor ve Aydınpınarspor takımları play off grubuna kaldı. Bu takımlar statü gereği  çift devreli lig usulüne göre birbiri ile maç yapacak. 
Play off maçlarında grubunu ilk sırada tamamlayan tek takım adını Bölgesel amatör lig Baraj mücadelesi oynama hakkını elde edecek.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.