Yaşar Aydın Vefat Etti

Yaşar Aydın Vefat Etti

Tüm dünyayı etkisi altına alan Korona Virüs (Covid-19) salgını nedeniyle  Akçakoca’da  hayatını kaybedenlerin sayısı 2’ye yükseldi.

Edinilen bilgiye göre,  Akçakoca ilçesinde ikamet eden ve kronik rahatsızlığı olduğu öğrenilen Yaşar Aydın’ın, tedavi gördüğü Kocaeli ilinde özel bir Hastanede hayatını kaybettiği öğrenildi.

Tedavi gördüğü hastanede Covid-19) virüsü kapan Yaşar Aydın’ın  cenazesi ile ilgili defin işlemlerinin koronavirüs tedbirleri doğrultusunda yapılacağı öğrenildi.

Bildiği gibi, 12 mayıs tarihinde de Kirazlı köyünden Huriye Kara tedavi gördüğü Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanesinde vefat etmişti. Böylelikle Akçakoca’da kronavirüsten vefat edenlerin sayısı 2’ye Düzce genelinde 9’a yükseldi.

YAŞAR AYDIN KİMDİR?

 Uzun süre Akçakoca siyasetinde ön sıralarda olan Adalet Partisinden Doğru Yol’a uzanan İlçe başkanlıklarında bulunan,  bir dönem Erdemir Yönetim Kurulu üyeliği görev yürüten ve bir çok Akçakocalının ve Düzcelinin Erdemir Fabrikasında işe yerleştirilmesinde emeği olan Yaşar Aydın’a Allah’tan rahmet sevenlerine Düzce TV Ailesi olarak baş sağlığı dileriz.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
17.05.2020
15:45

Allah rahmet eylesin...Yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum....

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,39
Refik BAHRAM
17.05.2020
02:05

allah rahmet eylesin mekani cennet olsun ins

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,57
cezmi
16.05.2020
19:32

cok guzel l ve dogru anlatmissiniz. tsk ler

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,10
havva atac


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.