Yanmaz Akçakoca Silkeleniyor, Kendine Geliyor..

Yanmaz Akçakoca Silkeleniyor, Kendine Geliyor..

Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz, 17. Uluslararası Kültür, Turizm ve Fındık Festivali'nde emeği geçenlere belge verdi. Festivalde görev alan ve katkı sunan herkese teşekkür etti.

 

Belediye sosyal tesislerinde  yapılan kahvaltılı  toplantıya  Başkan Okan Yanmaz'ın yanısıra eşi Nursen Yanmaz, Başkan yardımcıları Yüksel Yılmaz , Hakan Öztaş ve  meclis üyesi Hanife Pazvant Tetik  ile, 17. Uluslararası Kültür, Turizm ve Fındık Festivali'ne destek veren çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren esnaflar katıldı.Kahvaltı sonrası gazetecilere kısa bir açıklama yapan Akçakoca Belediye başkanı Okan Yanmaz,  festivalde görev alan herkese teşekkür etti. Güzelliklerle dolu bir festivali geride bıraktıklarını belirtti. Yanmaz, "Bu festivalden sonra bir sonraki yıl yapılacak olan festival çalışmaları için yine istişarelerde bulunacağız. Bu festival Akçakoca geleceği açısından çok önemli oldu. Bu bir başlangıç ve devamı gelecek." ifadelerini kullandı.

Akçakoca Belediyesi tarafından ilk kez tiyatro ve Yaz şenlikleri organize edildiğini belirten Başkan Yanmaz, Akçakoca’ya gelen misafirlerin eğlenmesi esnafımızın iş yapması için belediye olarak her türlü fedakarlığı yapmaya çalışıyoruz. Eksiklerimiz olduğunu biliyoruz, bu eksiklerin giderilmesi için samimiyetle çaba sarf ediyoruz dedi.

Yaz sezonun başlamasıyla birlikte misafirlerin eğlenmelerini sağlayacak bir dizi etkinlikleri planladık diyen başkan Yanmaz,  Akçakoca Belediyesi olarak 26 Temmuz'da başlayacak ve 10 gün sürecek Akçakoca Yaz Şenliği'ni düzenliyoruz. Ardından başka etkinliklerle Akçakoca’yı bir tık öteye taşımanın gayreti içinde olacaklarını söyledi.

 Başkan Yanmaz'ın konuşmasının ardından festivale destek verenlere teşekkür belgesi verdi.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.