Atatürk Heykeli Çok Beğenildi

Atatürk Heykeli Çok Beğenildi

Atatürk Heykeli Çok Beğenildi

Akçakoca Cumhuriyet Meydanı, Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en anlamı günlerinden biri olan, 19 Mayıs Bayramında Atatürk Heykeline kavuştu.

Akçakoca  Belediyesi tarafından Cumhuriyet meydanına  konulan  Atatürk heykeli çok beğenildi.

Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz’ın 7/24 takibinde olduğu ve belediye ekiplerince yürütülen Cumhuriyet  meydanı projesi kapsamında son nokta konuldu.

Akçakoca Cumhuriyet  Meydanı on yıllar sonra Atatürk Heykeline kavuştu. Daha önce süs havuzu olarak kullanılan alana Akçakoca Belediyesi  ekiplerince hazırlanan üzerinde Kemal Atatürk yazılı kaideye vinçler yardımıyla yerleştirilen ve montajı tamamlanan   Atatürk heykeli vatandaşlarca büyük ilgi gördü ve beğenildi

Yaklaşık 2 metre uzunluğundaki heykel de Atatürk’e bir buket çiçek veren  kız çocuğu figürü de yer aldı.

Belediye çalışanları tarafından gece dikilen heykel görenleri hayrete düşürüyor. Vatandaşlar, Cumhuriyet meydanına  yapılan en güzel eserlerden biride tabi ki Atatürk’ün heykelidir. Meydana yapılması gayet hoş ve güzel olmuştur, Okan Yanmaz başkanımıza bu girişiminden ötürü teşekkür ediyoruz değerlendirmesinde  bulundular.

Yeni Atatürk heykelinin altında hatıra fotoğrafı çekilen Akçakocalılar, paylaştıkları fotoğrafın altına; “ Akçakoca Cumhuriyet Meydanı. Teşekkürler Akçakoca Belediyesi, Teşekkürler Başkanım Mehmet Okan Yanmaz 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun.” Açıklamasında bulundular.

Cumhuriyet Meydanını daha önce söz verdiği gibi 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramına yetişdireceği sözü veren Başkan Yanmaz, eşi Nursen Yanmaz ve MHP ilçe Başkanı Mustafa Özensel ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.