80 Bekçi Göreve Başlıyor

80 Bekçi Göreve Başlıyor

Emniyet Genel Müdürlüğü’nün daha önce duyurduğu bekçi alımları Düzce’de tamamlandı. 80 Bekçi bu akşam itibariyle Düzce ve ilçelerinde göreve başlayacaklar.

Emniyet Genel Müdürlüğü 73 ile 7 bin bekçi alınacağını duyurmuş, Düzce'ye 80 çarşı ve mahalle bekçisi alınacağı açıklanmıştı.

Çarşı ve mahalle bekçisi olarak valiliklerde istihdam edilmek üzere alınacak bekçiler için  başvuru işlemleri geçtiğimiz Haziran ayında başlamıştı.

Çarşı ve mahallelerde halkın can ve mal güvenliğini sağlamada kolluk kuvvetlerine yardımcı olmaları amacıyla başlayacak uygulamada , aranan şartları taşıyan adaylar öncelikle sözlü sınava tabi tutulmuş,  sözlü sınavdan geçerli not alan adaylar yazılı sınava girmeye hak kazanmıştı. Düzce’de yazılı sınav sonuçlarına göre bekçi olmaya hak kazanan 80  adayın bu akşam itibariyle göreve başlayacakları bildirildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
1.3.2019
18:23

çok doğru bi karar alınmış çok güzel bir durum bundan sonra miletin ne malını ne mülkünü dokunamicaklar tebrik ediyorum kolluk kuvvetimizi inşallah bundan sonra ne hırsızlık nede başka suç unsurları olmucak tam yerinde bir karar bu konuda biraz geç kalın sada iyi olmuş vatan için millet için iyi birşey hayırlı olsun tüm düzce mize

Katılıyorum   Katılmıyorum
%47,59
vatandaş


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.