Mahmut Alan,Adım Adım takip etti

Mahmut Alan,Adım Adım takip etti

Mahmut Alan,Adım Adım takip etti

Birçok toplumsal olayda ilk tepki gösteren ismi olan Mahmut Alan bu defa Bursa’da terörle mücadelede yaralanarak gazi olan ve saldırıya uğrayan Ömür Kahraman'a destek oldu. Gazimize bu saldırıyı yapanları deşifre ederek halkı bilgilendirdi sosyal medyadan destek yağdı.

Toplumsal olaylarda ön planda yer alan örf ve adetlerimize aykırı uygulamalarda ilk tepki gösteren isim çağımızın Köroğlu'su Mahmut Alan, Bursa’nın Gemlik İlçesi Kumsaz mevkiinde Kurban Bayramının dördüncü gününde 3 kişi tarafından saldırıya uğramıştı. Gazi Ömür Kahraman’a saldırı haberini alır almaz, Bursa’ya hareket eden ve saldırıyı sosyal medya hesabından duyuran Mahmut Alan'a tüm Türkiye'den destek geldi. Gazi Ömür Kahraman’a saldıran 3 zanlı ise tutuklandı.

Mahmut Alan’ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlara ve gelişmelere binlerce destek yorumu yapıldı.

Mahmut Alan yaşananlarla ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Ben bölgenin evladıyım. Ancak mevzu bahis topraklarımızdaki değerlerimiz olunca kendime hakim olamıyorum. Bursa’da da aynı olay yaşandı. Kendisini bu topraklarda biz rahat ve huzur içinde yaşayalım diye feda eden ve yüzde 92 engelli olan gazimize yapılan saldırıyı kendime yapılmış gibi hissettim. Sonrasında da harekete geçtim. Sağolsun yüzlerce vatan evladı sosyal medya hesabından yaptığım paylaşımların sonrasında destek mesajları atarak arkamda olduklarını söylediler. Bende Türk Milletinden aldığım güçle saldırganların tutuklanması için girişimlerde bulundum. Ben üzerime düşeni yaptım dedi.

 

2014 Yılında TOKİ’‘ye geri adım attırmıştı

Mahmut Alan daha önce de TOKİ’nin şehit ve gazilerin borçlarını ödememeleri halinde evlerinden çıkartılacaklarının açıklanması üzerine İstanbul Emlak Daire Başkanı Ali Seydi Karaoğlu ile Göçmen Konutları Koordinasyon Daire Başkanlığı'ndan görevli Yasin Acun ile görüşmüş ve yine konuyu sosyal medya hesabına taşımıştı. Sonrasında kamuoyunda büyük tepkiler oluşması üzerine TOKİ geri adım atmıştı.

 

Adnan Oktar'a İlk tepkiyi de o göstermişti 

Mahmut Alan, Adnan Oktar’ın iç yüzünü ortaya çıkartmıştı. Adnan Oktar’ın gurbetçi bir babanın kızını alıkoyduğunu yine sosyal medya hesabından yayınlamıştı. Aylarca sosyal medya hesabından yaptığı haberlerin ardından Adnan Oktar ve grubuna yönelik büyük operasyon ile Oktar ve grubuna yönelik operasyon yapılarak Oktar ve ekibi tutuklanmıştı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.