İstiklal Marşı’na Saygısızlık Etmişti

İstiklal Marşı’na Saygısızlık Etmişti

Terör örgütü mensubu olma suçundan Ankara’da yargılaması devam eden ve KHK ile görevinden ihraç edilen A.Ş. görevinden alınmasının 1000. gününde, il dışından gelen ve terör örgütüne müzahir destek gösterisi yapmaya çalışan şahıslar, henüz gösteriler başlamadan eylemin kanunsuz olması nedeniyle polis ekiplerinin 3 kez uyarmasına karşın direnen 4’ü kadın 3’ü erkek olan 7 kişi ekipler tarafından gözaltına alındı.

Terör örgütü üyesi olarak Ankara’da yargılaması devam eden A. Ş. Düzce’de ortalığı karıştırmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıllarda İstiklal Marşı’na saygısızlık yapan ve yanı başında okunan İstiklal Marşı’nda ayağa kalkmayarak vatandaşların tepkisine neden olan A. Ş. Kanun Hükmünde Kararnameyle işten atılmasının 1000. gününde il dışından gelen yandaşlarıyla birlikte eylem yapmaya çalıştı.

 

Ancak Düzce polisinin soğuk ve serinkanlı tutumuyla olaylar büyümeden, ekiplerin müdahalesiyle yandaşlar tek tek gözaltına alındı.

Aralarında terör örgütü mensubu olma suçundan yargılaması devam eden A. Ş.’in de bulunduğu toplamda 7 kişi olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

 

Şahıslar, il dışından gelerek terör örgütüne müzahir destek gösterisi yapmaya çalıştılar fakat olaylar henüz başlamadan ekipler şahıslara uyarıda bulundu. Polis ekipleri tarafından eylemin kanunsuz olduğu nedeniyle polis tarafından 3 kez uyarılan şahıslar direnmeleri sonucu 4’ü kadın 3’ü erkek olmak üzere 7 kişi gözaltına alındı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
11.11.2019
23:53

Derhal kaldırın bu haberi açıkça suç isliyorsunuz . Hakkınızda suç duyurusunda bulunacağız

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,77
Duzceli
7.11.2019
16:09

ya bırakın betoncunun iftirasıymış bilmemneymiş.. betoncunun iftirası yüzünden mi DHKP-C soruşturmaları geçiriyor DHKP-C üyeliğinden yargılanıyor. BOŞ YAPMAYIN

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,75
can
2.11.2019
20:35

bayrağa İstikla marşına saygısı olmayan defolup gitsin sizi gidi

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,85
narkış
2.11.2019
19:25

Size bu haberden dolayı yuhhhh diyorum.Allah belanızı versin....

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,51
Serkan Şahin kaya
1.11.2019
22:51

Buradan boş boş yorum yapanlar istiklall marşına saygısızlık yapan bu kadın çalıştığı yerden bahaneyle izin alıp gezi olaylarına katılıp en ön safta yürüyen bu kadınmı ekmeğinin peşinde buradan boşuna klavye delikanlılığı yapmayan böyle vatan hainleri aç kalsın kısasa kısas

Katılıyorum   Katılmıyorum
%60,50
Bozbey
1.11.2019
20:34

ulan arsizlar bu duyarliliginizi cemaatlerde tecavüze ugrayan cocuklarin haberlerini yaparakta gösterin. alcaklikta sinir tanimiyorsunuz ! isini ekmehini istiyor hakkini ariyor o kadin orda kendinizide yirtsaniz hakkini aramaya devam edecek!!! sizin gibi yalaka yandas kisilere ragmen!!!

Katılıyorum   Katılmıyorum
%42,56
ali uludag
1.11.2019
16:46

Alçakilk, yalakalik, yandaşilk ancak sizlere mahsustur.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,53
Gunes
1.11.2019
16:40

Yalan haber yapıyorsunuz, provokatör haber yapıyorsunuz. Mimar Alev Şahin hakkı olan mesleğini icra etmek için 1000 günü aşkın süredir direniyor. O alanda kimseye zararı yok, tam tersi oradan gelip-geçen yüzlerce insandan selam alıyor ve destekleniyor. Orada asıl olay yapan ve kanunsuz davranan varsa gözaltına alan polistir. Ve tabi en başında bu kanunsuz işten atmaları yapan devlettir. Alev Şahin neyin terörünü yapmış, bir anlatsanıza? Kime karşı bir terör eylemi yapmış. Ama tabi, insanları yıllarca çalışarak bir yere gelen ve daha sonra kıytırık kanunlarla işinden atanlar iyi-cici insan, bunlara karşı gelen, işini direnerek isteyenler "terör, terörist" öyle mi? Habercilik değil tetikçilik yapıyorsunuz... Suçsuz insanların ahına giriyorsunuz. Unutmayın, bugünler hepsi geçecek, sonra bu yazdıklarınızı inkar edeceksiniz! Adalet Herkese Lazım, Tıpkı Bir Su-Ekmek Gibi!

Katılıyorum   Katılmıyorum
%49,22
Adalet Herkese Lazım
1.11.2019
16:13

Bin gündür " Katil hırsız darbeci değilim işimi geri istiyorum diyor. İktidar işlediği suçlara karşı çıkanları terörist ilan ediyor. Görmüyor musunuz? Yaptığınız yalan haberin unutulacağını mı sanıyosunuz. Mimar Alev Şahin çalışırken betondan çalan müteahite ceza kestiği için müteahit tarafından iftira ile khk listesine adı yazılarak işten atılan ülkemizin yüz akıdır. Alev mimarın Deprem can almasın diye elini taşın altına koyduğunu neden anlamak istemiyorsunuz. Yazıklar olsun!

Katılıyorum   Katılmıyorum
%59,92
Engin karataş
1.11.2019
12:40

Sizin yapacağınız haberin de gazeteciliğinizin de... Kadıncağız hakkını ariyo. Hakkını aramak ne zamandan beri terör olayı oldu. Bigün olsun sordunuz mu o kadına ne yapıyorsun ne istiyorsun diye. Terorist olarak ne yapmış. Adam mı öldürmüş kaçakçılık mi yapmış? Elbet bu ülkeye de adalet gelecek. O zaman hesap vereceksiniz Torunlarını bile sizden bahsetmeye utanacak.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%57,14
Adalet


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.