EMNİYET BAYRAMA HAZIR

EMNİYET BAYRAMA HAZIR

Düzce Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü Ramazan Bayramı Trafik Tedbirlerini paylaştı.

 

Düzce Emniyet Müdürlüğü, 2 gün sonra idrak edilecek Ramazan Bayramının huzur ve güven içinde geçmesi için tedbirler aldı.

Bayram süresince otogarda yaşanacak yoğunluk nedeniyle otogar nokta personeli çalışma saatleri 24 saat esasına göre düzenlenirken, görevli personele seyahate çıkacak tüm otobüslerin denetlenmesi ile farkındalık oluşturmak amacıyla sürücü ve yolculara trafik kuralları konulu sunum yapılması konusu tebliğ edildi.

Ayrıca hazırlanan denetim programı çerçevesinde kazaların en yoğun olduğu 05:00 ? 07:00 saatleri için şehirlerarası otobüs denetimlerine ağırlık verildi.

Yine tüm yol kullanıcıları için algılanan yakalanma riskini arttırmak ve trafikte can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla gerek sabit gerekse seyir halinde ?GÖRÜNÜR,TEPE LAMBALARI AÇIK? olacak şekilde sorumluluk bölgesi dahilinde resmi ekip otoları görevlendirildi, bu tedbirler özellikle kazaların en yoğun olduğu 16:00 ? 20:00 saatleri arasında en üst seviyede olacak şekilde ayarlandı.

Şehir merkezinde ise vatandaşların arife ve ramazan bayramı süresince yaya kaldırımlarını rahatça kullanabilmelerini ve rahatça gezebilmelerini temin etmek amacıyla kaldırım üzerine araç park ve duraklamalarına karşı motorize ekipler görevlendirildi.

 Ramazan Bayramı tatili nedeni ile yollarda trafiğin artacağı düşünüldüğünden özel izin belgesi gerektiren taşıtlar arasında bulunan yük taşımacılığı yapan gabari dışı ağır tonajlı araçlara ve mikserlere 14 Haziran 2018 ? 17 Haziran 2018 tarihleri arasında Dört  gün süre ile trafiğe çıkmalarına izin verilmeyecek.

Alınacak olan bu tedbirler kapsamında 8 trafik ekip otosu, 2 resmi asayiş ekibi ve 3 motosikletli trafik timi ile birlikte toplam 39 trafik personeli ve 24 Takviye resmi genel hizmet personeli görevlendirildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.