18 YAŞINDAKİ KADİR BOĞULARAK CAN VERDİ

18 YAŞINDAKİ KADİR BOĞULARAK CAN VERDİ

Düzceli 18 yaşındaki genç Sakarya?nın Kocaali ilçesinde serinlemek için girdiği denizde boğularak can verdi. 18 yaşındaki Kadir Aydın'ın cansız bedeni sudan 4 saat sonra çıkarıldı. Arkadaşları, gence sahilde kalp masajı yapıldığı sırada gözyaşlarıan boğuldu

Olay, Kocaali İlçesi Caferiye Mahallesi'nde dün akşam 17.00 sıralarında yaşandı. Arkadaşlarıyla birlikte vakit geçirmek için sahile gelen 18 yaşındaki Kadir Aydın, serinlemek için denize girdi.

Arkadaşları bir süre sonra Aydın'ın gözden kaybolduğunu fark etti. Olay yerine ihbar üzerine gelen Sahil Güvenlik ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı cankurtaran ekipleri, su üstünde jet skilerle ve sualtında dalgıçlarla arama yaptı.

Aydın, kaybolduğu noktadan 1 kilometre uzakta suyun içinde hareketsiz halde bulundu. Kıyıya çıkarılan genç, yarım saat boyunca kalp masajı yapılmasına rağmen hayata döndürülemedi.

Gencin arkadaşları kalp masajı yapıldığı sırada birbirlerine sarılarak gözyaşları döktüler. Aydın'ın bir süre önce Düzce?den ailesiyle Kocaali ilçesine tatile geldiği öğrenildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.