İLLEGAL YABANCILARA YÖNELİK UYGULAMA

İLLEGAL YABANCILARA YÖNELİK UYGULAMA

Türkiye genelinde, illegal yollardan giriş yaparak ülkede kaçak olarak yaşayan yabancılara yönelik uygulama, Düzce?de de, Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri ve Göç İdaresi Müdürlüğü ekipleri ile zabıta ekiplerinin katılımı ile gerçekleştirildi. Ekipler  uygulamada Düzce?de yabancıların yoğun bulunduğu bölgelerde kimlik kontrolü yaptı.

Türkiye?ye kaçak yollardan giren ve kaçak olarak yaşayan yabancıların tespiti ile aranan yabancı uyruklu şahıslara yönelik olarak, Düzce Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri ile Göç İdaresi Müdürlüğü ekipleri ve Düzce Belediyesi Zabıta ekipleri uygulama yaptı.

14.0 0-16.00 ve 20:30 23:00 saatleri arasında ülkeye yasadışı yolardan girerek kaçak olarak yaşayan şahıslara yönelik yapılan uygulamada şehir merkezi?nde yabancıların yoğun yaşadığı noktalarda polis ekipleri, göç idaresi ekipleri ve zabıta ekipleri kimlik kontrolü yaptı.

Kimliklerini GBT ile sorgulayan ekipler ayrıca yabancıların dilencilik yapıp yapmadığını, aranan şahıs olup olmadığını da sorguladı. Yabancıların yoğun olarak gittiği mekanlarda da arama yapan ekipler, mekanların ruhsatlarını da kontrol etti. Yapılan uygulama sonucunda 539 şahıs GBT yönünden sorgulanırken, Trafik yönünden 70 araç kontrol edildi, 17 araca 20 bin 665 TL  idari para cezası uygulandı. Ayrıca Umuma açık yerlere yönelik olarak 35 işyeri kontrol edildi ve 1 işyerine canlı müzik ruhsatı olmadığı tespit edilerek tutanak tutuldu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.