Valilikten Dayakçı Öğretmen Hakkında Açıklama

Valilikten Dayakçı Öğretmen Hakkında Açıklama

Karahacımusa Mahallesi’nde yer alan özel bir kreşte Yeliz K. adlı öğretmenin 2 yaşındaki öğrencisine uyguladığı darp olayı sonrası Düzce Valiliği’nden konuyla ilgili açıklama geldi. Valilik tarafından yapılan açıklamada, öğrencisini acımasızca döven öğretmen hakkında çalışma olurunun iptali için gerekli işlemlerin başlatıldığı ve Valilik tarafından soruşturma başlatıldığı belirtildi.

Karahacımusa Mahallesi’nde bulunan özel bir kreşte, Yeliz K. isimli öğretmen 2 yaşındaki öğrencisini acımazsızca dövdü. Olayı okulun güvenlik kameralarından öğrenen aile ise durumu hemen emniyet ekiplerine bildirerek dayakçı öğretmenden şikayetçi oldu.  

Yerel basında yer alan haberler üzerine konuyla ilgili Düzce Valiliği’nden açıklama yapıldı. Valilik tarafından yapılan açıklamada “İlimizde faaliyet gösteren özel kreş ve gündüz bakımevi’nde, 04.02.2020 tarihinde meydana gelen, oryantasyon sürecinde kreşte eğitim gören küçük çocuğun, kreş grup sorumlusu olarak görev yapan personel tarafından darp edilmesi hadisesi sonrasında, olayda bahsi geçen personelin çalışma olurunun iptali için gerekli işlemler başlatılmıştır. Ayrıca, yaşanan olayda kuruluşun idari sorumluluğunun bulunup bulunmadığının tespiti için Valiliğimizce soruşturma başlatılmıştır. Konu adli mercilere intikal etmiş olup, süreç Valiliğimizce hassasiyetle takip edilmektedir.” ifadeleri yer aldı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.