Uygulamanın İlk Gününde Toplamda 76 Bin Tl Ceza Kesildi

Uygulamanın İlk Gününde Toplamda 76 Bin Tl Ceza Kesildi

Uygulamanın İlk Gününde Toplamda 76 Bin Tl Ceza Kesildi

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesi ekipleri, Düzce Valisi Zülkif Dağlı’nın talimatı ile trafikte kural dışı davranışlarda bulunan ve standart dışı donanıma sahip Şahin model araçlar üzerinde uygulama yapmaya başladı.

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesi ekipleri Vali Zülkif Dağlı’nın talimatıyla trafikte zaman zaman adeta terör estiren Şahin model araçlar üzerinde uygulama yapmaya başladı.

Uygulamalarda özellikle araçların standart dışı donanım kullanıp kullanmadıklarına, amortisör yaylarının kesik olup olmadığına, abart egzoz kullanılıp kullanılmadığına, ışık donanımının standart dışı olup olmadığına bakılıyor.

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesi ekipleri uygulamaların ilk gününde 351 araç kontrol edildi. Kural dışı olduğu tespit edilen 110 araca 76 bin 115 lira para cezası uygulandı. 21 araç trafikten men edilirken, 12 kişinin ise ehliyetsiz araç kullandığı tespit edildi. (tezcansolmaz)


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
21.02.2020
17:34

Evet Bir Yukarıdaki Yoruma Katılıyorum Fakat Şunları'da Eklemek İstiyorum Neden Sade Şahin'ler Piyasada Onca Şahinler'den Daha Çok Modifiyeli Araç Varken Neden Şahinler , Yazılımlı Opel Corsa'lar Var Müzik Sistemli Başka Bir Sürü Araç Var Şuan Nerdeyse Her Araç'ta Amerikan Park Mevcut...Bu Durumu Anlamış Değilim...

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,11
Tofaş Şahinci
19.02.2020
23:19

Gençleri böyle yaparak yaptığı şeylerden soğutup kirli işlere yönlendiriliyor bunları bize yapmayın bizim tek hastalığımız var oda modifiye Modifiye suç değildir modifiye hiç bir ülkede yasak değilken türkiyede yasak neden

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,30
Şahinci


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.