Yasağa Uymayanlar, Polisten Kaçamadı

Yasağa Uymayanlar, Polisten Kaçamadı

Korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında ülke genelinde sokağa çıkma kısıtlaması gece yarısı itibari ile başladı. Düzce’de kısıtlamaya uymayanlara polis ekipleri cezai işlem uyguladı.

  Tüm Türkiye'de olduğu gibi Düzce’de de 00.00’dan sonra sokağa çıkmak yasaklandı. İl merkezinde polis ekipleri kısıtlamanın ilk saatlerinde sokakta olan araçları ve vatandaşları durdurarak kontrol etti. Araç içerisinde ve sokakta yürüyen vatandaşlar geçerli belge ve izinleri olup olmadığını soran polis ekipleri belgesi olmayan ve izinleri olmayan kişilere cezai işlem uyguladı. 7 kişiye Düzce İl Umumi Hıfzıssıhha Kanunu’nun 282. maddesi gereğince idari para cezası uygulandı. (İHA)

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
23.05.2020
13:34

Neden her anlayışsız, saygısız, polise veya askere, yada kanunlara karşı çıkanlar Düzcemizden olur merak ediyorum, hele birde ülke genelinde ilk bu yasağı delenler bunlar olsa gerek, yani dertleri ne bunların, para cezasıylada akıllanmazlar, vereceksin dayağı, atacaksın hapse hergün üç öğün dayak yiyecek, bu ne saygısızlık ya, yasak dendiğinde yasağa uyulur, ne utanmaz insanlar var ya. En çok kızdığım da neden bu tip şeyler Düzceden çıkıyor, neden Düzcenin adını karalıyorsunuz. Yasak bitene kadar ışıksız bir hücreye kapatacaksınız ki anlayacaklar.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,15
yasak bitene kadar ışıksız bir hücreye kapatacaksınız ki


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.