Tır’ın Altına Giren Lüks Araç Hurdaya Döndü

Tır’ın Altına Giren Lüks Araç Hurdaya Döndü

TEM Otoyolu Bolu Dağı mevkiinde TIR’a arkadan çarpan lüks araç TIR’ın altına girdi. Kazada aracın içinde sıkışan 2 kişi öldü 1 kişi ise ağır yaralandı.

Kaza öğlen saatlerinde TEM otoyolu Bolu Dağı mevkiinde meydana geldi. Ankara istikametine gitmekte olan Hüseyin O. (52) idaresinde ki 20 ADE 897 plakalı jeep aynı istikamete gitmekte olan Latif O. idaresinde ki 31 P 4316 plakalı TIR aracına arkadan çarptı.

Aşırı hızlı olduğu tahmin edilen lüks araç TIR’ın altına girdi. Kazada sürücü Hüseyin O. ve yanında bulunan Kamil B. (55) aracın ön tarafından sıkışarak hayatlarını kaybederken, aracın arka tarafında bulunan Asiye T. (62) ağır yaralandı.

Yaralı kadın 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından araçtan çıkarılarak tedavi edilmek üzere Düzce Üniversitesi Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırıldı. Diğer yandan araçta sıkışarak hayatını kaybeden 2 kişi ise Düzce İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışma sonrasında araçta çıkarıldı. Kaza nedeniyle TEM Otoyolu Ankara istikametine trafik tek şeritten verilirken, kazada hayatını kaybeden kişilerin Abant’ta yapılacak bir toplantıya gittikleri öğrenildi. Kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı. (İHA)


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
6.07.2020
20:47

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah

Katılıyorum   Katılmıyorum
%51,89
Baran narçin
6.07.2020
00:42

Allah rahmet eylesin rabbim geride kalanlara sabir versin insallah

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,68
Turan deniz
4.07.2020
19:36

Allah rahmet eylesin yaralılara geçmiş olsun.x raylardan geçtikten sonra dikkatli olmakta yarar var dikkat ve piskolojiyi bir müddet sonra ciddi derecede dağıtıyor.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%56,38
Vatandas


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.