Yüksek Ateş ve Boğaz Ağrısı ile hastaneye gitmişlerdi

Yüksek Ateş ve Boğaz Ağrısı ile hastaneye gitmişlerdi

Düzce’nin Gölyaka İlçesi’nde 12 gün önce Almanya’dan gelen Filiz ailesinin 5 yaşında ki kızları ateş ve boğaz ağrısı şikayeti yaşamaya başladı. Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne sevk edilen küçük kız buradan da Atatürk Devlet Hastanesi’ne karantinaya alınmak üzere sevk edilecekken baba küçük kızını hastaneden kaçırdı.

Olay gece saatlerinde meydana geldi. Almanya’dan 12 gün önce Türkiye’ye gelen Filiz ailesinin kızları Şirin Filiz (5) gece saatlerinde ateş ve boğaz ağrısı şikayeti yaşamaya başladı. Küçük kız baba Ünal Filiz tarafından ilk olarak Gölyaka Entegre Hastanesi acil servisine kaldırıldı. Şirin Filiz buradan Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Acil Servisi’ne sevk edildi. Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde yapılan ilk tetkiklerde küçük kızın koronavirüs taşıdığı şüphe edildi ve ileri tetkiklerinin yapılarak gözetim altında tutulması için Atatürk Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne sevk edilmesine karar verildi. Kararı duyan baba Ünal Filiz, Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Çocuk Acil Servisi’nde ki kızını alarak kaçmaya başladı. Hastanede ki sağlık çalışanlarının haber vermesi üzerine baba ve küçük kızı Yığılca sapağı mevkiinde polis ekipleri tarafından yakalandı. Küçük kız Atatürk Devlet Hastanesi’ne götürülerek gözetim altına alınırken, baba ise polis ekiplerinin gözetimine alınarak Şehit Osman Çatana Polis Merkezi’ne götürüldü.

Küçük kızdan alınan numunelerin inceleneceği ve 1 hafta boyunca Atatürk Devlet Hastanesi’nde gözetim atlında tutulacağı öğrenildi.

DÜZCE VALİLİĞİ AÇILAMA YAPTI

Yapılan açıklmada ;

Medya kuruluşlarında yer alan Coronavirus şüphesi görülen kızı hastaneden kaçırdı haberi ile alakalı olarak; Çocuğumuz, Devlet Hastanesi'nde izole edilmiş ve gözetim altındadır. Hastanın, Coronavirus olarak kesinleşmiş bir tanısı bulunmamakta olup, normal takibi yapılmaktadır ifadelerine yer verildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.