En kısa sürede hizmete girecek

En kısa sürede hizmete girecek

2018 yılında yapımına başlanan, içerisinde sosyal tesis ve idari binasının da bulunduğu Boğaziçi Düğün Salonu inşaatı tamamlandı.Belediye Başkanı İbrahim Ercan, binanın en kısa sürede hizmete girmesi için ilgili birimlere talimat verdiğini söyledi. 

Boğaziçi Düğün salonu toplam 4 bin metrekare alana kurulmuş olup, sosyal tesis ve idari bina kısmı dahil bin 632 metrekare kapalı alan düğün salonu olarak planlandı. 8 yüz 50 metrekare kapalı alan 500 kişi kapasiteli kapalı alan düğün salonu olacak. 3bin Metrekaresi 600 kişi kapasiteli düğün (kır düğünü) alanı olacak şekilde yapılan düğün salonu kapalı alan 500 kişi, açık alan 600 kişi olmak üzere toplam 1100 kişi kapasiteli yapılacak.

 

 

 

 

Belediye Başkanı İbrahim Ercan, Belediye Meclis Üyesi Akif Koç ile birlikte tamamlanan inşaatı yerinde inceleyerek müteahhit firma yetkilisinden son durum hakkında bilgi aldı. 

Ercan, inşaatı tamamlanan Düğün salonu ve sosyal tesis binasının en kısa sürede hizmete girmesi için ilgili birimlere gerekli talimatı verdiğini belirterek “Düğün salonumuzun yöremize ve Düzce'mize hayırlı, uğurlu olmasını dilerim” dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.