YAZIK ETMEYİN BU GÜZEL VATANA..

Dostlarım....Yaşımız gereği Türk siyasi tarihinde ne ihtilaller, ne darbeler, ne darbe teşebbüsleri gördük.


Allah ın bildiğini kullarından saklamak olmaz...Ben liberal sağ görüşlü dinini imanını vatanını milletini bayrağını seven bir Türk vatandaşıyım. BAZILARI GİBİ DÖNEK DEĞİLİM....
Bu yaşıma kadar çoook seçimler ve halkın seçtiklerine karşı çıkan Atatürk' ün HAKİMİYYET KAYITSIZ VE ŞARTSIZ MİLLETİNDİR demesine Cumhuriyet demokrasi ve halkın iradesine rağmen Atatürkçüyüz diyerek Atatürkün halk iradesi olan Cumhuriyet ilkelerine seçimlere karşı çıkan kendi düşüncesinde olmayanlara türlü yakıştırmalar yapan halkına TÜRK HALKI APTALDIR diyebilen zavallı sahte Atatürkçüler gördük.

27 Mayıs 1960 ihtilalinde 12 yaşında ilkokulu yeni bitirmiş ergenliğe yeni yeni geçen bir çocuktum.


Ozamanlar telefon ,internet, televizyon ve iletişim araçları yoktu.Radyosu olanlar bile parmakla sayılacak kadar azdı. Ben telefonu Azmimilli ilkokuluna üçüncü sınıfa giderken başöğretmenimizin odasında jandarmayı aramasıyla bizlere telefonu öğretmesiyle tanıdık.Yine evimize elektirik üçüncü sınıfa giderken takıldı. ondan önce derslerimizi gaz lambasıyla çalışıyorduk.


Ozamanlar yemekler evlerin bacalarına ocakta guzine sobalarda ve gaz ocaklarında pişerdi. Evimize ilk aygazı yine o yıllar simit satarak anneme hediye almıştım. 
Eski insanlar çok küçük şeylerden mutlu olurdu. şükür ve memnuniyetini bildirirdi. 
Gelirimizin iyi olan yıllarında yaklaşık iki yılda bir yeni araba alır eskisini değiştirirdik.Kaç araba aldıysam Anneciğimin aygaza sevindiği kadar, memnun olduğu kadar ,memnun edemedim ailemi..ÇÜNKÜ O ZAMANA KADAR ZORU GÖRMEMİŞLERDİ.

Dostlarım o zor ve sıkıntılı günleri görenler bu günün ulaştığımız teknoloji devrini ve son yıllarda ulaşılan rahatlıklara şükür ediyor bu günkü güzellikleri sağlayanlara seçimlerde sahip çıkıyoruz. çünkü NANKÖRLERDEN DEĞİLİZ. 

Vatanımıza okullar, sağlık hizmetler, ulaşımda iletişimde Dünya sıtandartlarına ulaştıranlara minnettarlığımızı belitmek için seçimlerde sahip çıkıyoruz. bunun adı PARTİCİLİK DEĞİL AHDE VEFADIR.

YANLIIIIZ.....Siyastte politikada sahip çıktığımız başımızın üzerinde tuttuklarımızı ayni inanca görüşe sahip olmalarına rağmen şahsi menfaat ve RANT uğruna birbirlerine düşman olmalarını İÇİMİZE SİNDİREMİYORUZ.... Birtürlü hazmedemiyoruz.kabüllenemiyoruz. SİZLERDEMİ BÜRÜTÜS diyoruz.

Son aylarda hortlayan kardeş kavgalarının ÖCU BÖCU ÖCÜ tartışmalarının İSLAM aleminde hiç bitmeyen ve MÜSLÜMANLARI geri bırakan mezhep, cemaat kavgalarlarının son bulmasını İSLAM alemine örnek olmalarını diliyoruz...

Akifimiz bu günleri görerek ne güzel demiş....

GİRMEDEN TEFRİKA BİR MİLLETE, DÜŞMAN GİREMEZ, TOPLU VURDUKÇA, YÜREKLER ONU TOP SİNDİREMEZ.....

YAZIK ETMEYİN BU AZİZ VE GÜZEL VATANA....YAZIK ETMEYİN YAPTIĞINIZ BU KADAR HİZMETE.......


Saygı sevgi ve hürmetlerimle.....Burhan TUTKUN      9 ŞUBAT 2014.......


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu köşe yazısına henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://www.duzcetv.com sorumlu tutulamaz.