DELİKANLI VEKİLLER İSTİYORUZ

 

Dostlarım haziran ayı millet vekilleri seçimleri yaklaştı. Dört ay gözümüzü açıp kapatıncaya kadar geçer.

Seçimlerde en önemli olan hangi partiden olursa olsun vekillerin DELİKANLI vekillerin itinayla seçilmesidir.

Delikanlılık yalnızca erkeğe özgü bir meziyet değildir. Ben ne kadınlar tanıdım delikanlıyım diye hava atanların havasını bozan cebinden delikanlı çıkaran.

Vekillerimiz hangi partiden olursa olsun DELİKANLI OLSUN Vatanını, milletini, dinini, imanını, gelmişini, geçmişini, geleceğini sevsin.

600 Yıllık ejdadına atalarına, ve ATATÜRKÜMÜZE sövenleri fikirleriyle dövsün....

Vatanıma Atatütkün istediği MUASIR MEDENİYYETİ getirmek isteyenlere çelme takmayan köstek olmayan DELİKANLI VEKİLLER İSTİYORUZ.

Atatürkün HAKİMİYYET KAYITSIZ VE ŞARTSIZ MİLLETİNDİR deyen....
YURTTA SULH CİHANDA SULH deyen ve bu fikirlerini savunan seçimlerden sonra da hangi partiden olursa olsun didişmeyen, dövüşmeyen, sövüşmeyen Delikanlı gibi Atatürkçü olan seşimlerden sonrada Vatanımızın, milletimizin refahı, selameti, ilerlemesi için omoz omuza mücadele veren 
DELİKANLİ VEKİLLER İSTİYORUZ....

AKP li CHP li MHP li BDP li olsun ama delikanlı olsun.

Muhalefetsiz demokrasi olmaz. Muhalefetini adam gibi delikanlı gibi yapacak muhalefet partili vekillere ihtiyacımız var. Nasıl olsa iktidar olamayacağız diye başarılı olanlara akla hayale gelmeyecek düzenbazlıklar, kumpaslar, yanaşmalar, yalakalıklar, yapmayan siyası ikbal için dinini imanını satmayan.
DELİKANLI VEKİLLER İSTİYORUZ...

Aday adaylarınında liderlerin değil o yörenin insanlarının belirlediği hakiki demokrasi ile seçilen VEKİLLER İSTİYORUZ.

Cumhuriyyetimizin 100 üncü yılı 2023 yılına kadar ülkemi Dünyanın ehonomide, refahta, ilerlemede ön sıralara taşıyacak iktidarı muhalefeti ile omuz omuza yürüyecek VEKİLLER İSTİYORUZ.

Türkü kürdü, lazı, çerkezi, tatarı, boşnağı, arnavutu tüm TÜRKİYEMİ KUCAKLAYACAK VEKİLLER İSTİYORUZ..

Düzcemizede içimizden yetişen ÖZ DÜZCELİ olan Düzcenin haklarını meclis kürsüsünden savunan AVNİ AKYOLLAR gibi bakan olabilecek Necmi hoşver gibi ünüversitemize köstek değil destek olacak Düzcemizi gelir düzeyi en üst düzeydeki iller arasına yükseltecek

DELİKANLI VEKİLLER İSTİYORUZ....

Sevgi saygı ve hürmetlerimle....

Burhan Tutkun 11 şubat 2015


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu köşe yazısına henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://www.duzcetv.com sorumlu tutulamaz.