KADINA ŞİDDET ERKEĞE HİDDET

Her gün televizyonlarda gazetelerde medyada kadınların, kızların kocaları, kardeşleri, sevgilileri tarafından dövüldüğü, hırpalandığı, aşşağılandığını hatta öldürüldüğünü görüyor duyuyoruz.

Yaradan ımızın hanımına, çoluk çocuğuna sahip çık, rızıklarını ara diyerek verdiği erkeklik güç ve kuvvetini onları dövmekle, aşağılamakla hatta öldürmekle kullanan aciz sefillere erkek demeye dilim varmıyor. Onları duydukça, gördükçe erkekliğimizden utanıyoruz.

Onlar size Dünyanın her türlü zevkini, huzurunu verecek, yemeğinizi yapacak çamaşırınızı yıkayacak, çocuklarınız doğuracak, size evimin direği, evlatlarımın babası diye saygı, sevgi duyacak, siz onları hor görecek, dövecek öldüreceksiniz. Sizin Allahtan korkunuz kullarından utanmanız yokmu. Yarın onların eline düştüğünüzde, muhtaç olduğunuzda yüzlerine nasıl bakacak, medet umacaksınız.

KADINA KALKAN ELLER KIRILSIN....

Dostlarım kadına şiddeti duyduk, erkeğe şiddet olurmu demeyin. Bal gibi olur. ERKEK ELİYLE DÖVERSE KADIN DİLİYLE DÖVER.
Babalık, erkeklik çok zor. Eskiden evin reisi erkek çalışır çabalar tüm haneyi geçindirirdi. Zira İSRAF YOKTU. İsraf olmayınca da bereket vardı.

Eskiden bir boğaz birde giyim kuşam masrafı vardı. Şimdi öylemi. Elektiriğinden suyuna, telefonundan internetine, markalı giyimine, çocukların okuluna, servisine, kursuna kadar onlarca, yüzlerce fatura. BU GÜNEŞE KARMI DAYANIR. Babalar erkekler bunalıma girmesinde ne yapsın.

Hanım ister, evlat ister, asgari ücretle, sınırlı bütçeyle erkek ne yapsın. Bankamı soysun, hanım ınımı, evlatlarınımmı, yoksa kafasınımı kırsın. Eskiden herkes ayağını yorganına göre uzatırdı. Şimdi görenek Dünyası olanda olmayanda rahat lüks yaşamak bir elim yağda bir elim balda olsun istiyor. Her şeye özeniyor, heves ediyor. Aldığı para askari ücretliye de çok büyük ücretliyede yetmiyor. Çünkü KANAAT YOK ŞÜKÜR YOK.

O yüzden son yıllarda ayrılıklar, boşanmalar KADINA ŞİDDET ERKEĞE HİDDET korkunç derecede arttı. Haneler yıkılıyor, çocuklar iki arada perişan oluyor. Kadınlar dövülüyor, sokağa düşüyor öldürülüyor.

Dostlarım evliliker karşılıklı sevgi, saygı, anlayış üzerine kuruluyor. Sevgi, saygı anlayış bitince herşey bitiyor. İnsanların psikolojisi bozuluyor. Güçlü olan erkek yumruğunu, gücü olmayan nasın kadında ÇENESİNİ KULLANIYOR. ERKEK ELİYLE KADIN DİLİYLE DÖVÜYOR.

ÇARE Feminist kadınların meydanlarda bağırması dans etmesiyle çözülmez....Erkek ve kadınların birbirini anlayarak, kafa kafaya vererek çözüm üretmesiyle birbirine saygı, sevggi ve anlayış göstermesiyle olur.

BİTSIN ARTIK BU KADINA ŞİDDET ERKEĞE HİDDET...

Yaradanım herkesin yardımcısı olsun. Yuvalarımızı korusun. Selam birbirini seven, sayan anlayan bir yastıkta sonsuza dek mutluluğu götürenlere....

Saygı sevgi ve hürmetlerimle....

Burhan Tutkun....15 MART 2015....


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu köşe yazısına henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://www.duzcetv.com sorumlu tutulamaz.