HAKİMİYYET MİLLETİNDİR-

Politika ve siyaset insan yıpratma sanatıdır.
Arkadaşı arkadaşa, kardeşi kardeşe, babayı oğula düşürür.
Dünya kurulalı bu böyledir. Tarih sayfaları birbirinin ayağını kaydıran hatta hayatını kaydıran politikacı ve liderlerin serüvenleriyle doludur.

Fatih sultan Mehmet ve birçok Osmanlı hükümdarları bile iktidar uğruna öz kardeşlerini, oğlunu boğazlamaktan çekinmemişlerdir.Gerekçeleri Devletü,aliye bozulmasın kargaşa çıkmasın diye.

Genel seçimler yaklaştıkça politika kazanları kaynamaya başladı. İnsan yiyiciler yamyamlar kazanın etrafında tam tam dansları yapıyorlar. Yemek lezzetli olsun diye dedikodu ve aşşağılama baharatları katıyorlar.

Hiç düşünmüyorlar ayağım takılır, başım döner bende düşerim diye.

Meyveli ağaç taşlanır, iktidarda olanlar dedikodulara daha çok muhatap olurlar. İktidar niğmetlerinden yararlananlar susar yararlanamayanlar feryat ve iftira ederler.

Çeşmenin başındakiler dedikodulara daha çok muhatap olurlar.Bu poliyikanın doğasında vardır.

Türk ulusunun önderi MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.

HAKİMİYYET KAYITSIZ VE ŞARTSIZ MİLLETİNDİR Demiş halkın seçtiklerine saygılı olunmasını istemiştir.Maalesef seçimler sonrası kendini Atatürkçü ilerici aydın görenler kendi fikrinde olmayanlara kendilerine oy vermeyenleri APTAL olarak vasıflandırmışlardır.

VATANDAŞ KAVGA İSTEMİYOR, LÜTFEN NEZAKETİ ELDEN BIRAKMAYIN.

Halkımızın güvenini ve teveccühünü kazanamayanlar seçimle iktidar olamayacağını anlayanlar maalesef ORDUMUZU YARGIMIZI devreye sokmaya çalışmaktadırlar. Bu gayeleride boşa çıkınca şerefli ordumuzu ve yargımızı rencide edecek hafifliklere tevessül etmektedirler.

ÖRNEĞİN ORDUMUZ MEĞER KARTONDAN KAPLANMIŞ DİYEBİLİYORLAR.

ATATÜRKÇÜLÜK SÖZDE OLMAZ ÖZDE OLUR. işinize gelince ileriyiciyiz, Atatürkçüyüz diyeceksiniz gelmeyince orta doğunun ve afrikanın diktatörlerine imreneceksiniz. Türk milleti eskisi gibi güdülecek koyun değil gerçekleri görüyor, biliyor gözlemliyor.

HZ MEVLANA ne güzel demiş.

Ya olduğun gibi görün, yada göründüğün gibi ol.

HAKİMİYYET KAYITSIZ VE ŞARTSIZ MİLLETİMDİR...MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Haziran ayında yapılacak seçimler Vatanıma milletime hayırlı ve uğurlu olksun.

Burhan Tutkun sevgi saygı ve hürmetlerimle.       28 Mayıs 2015....


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu köşe yazısına henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://www.duzcetv.com sorumlu tutulamaz.